6

Hjælp

år

Hej børn hjælper børn

Jeg er 11.

Jeg bliver mobbet Jeg er bliver mobbet i 4 år og nu ER de holdt op men set kommer til bage

og min far og jeg har ikke set hende anden i 1år. 
Jeg er sir på min far og har en lille søster og jeg ved ikke jeg vil se dem

Det gør mig ked af det og smakke om jeg må ikke flyte skole

Indsendt af: A.N.O.N.Y.M

Du skal overhovedet ikke være ked af det over at fortælle dine forældre at du vil flytte skole!:)
Jeg flyttede skole for to år siden - Jeg fortalte bare min mor at,
Det ødelagde mit humør rigtig meget at jeg skulle komme i skole og være ked af det hver dag!
Det tror jeg din mor ville kunne forstå!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Og det med din far. Du kan måske spørge din mor om der er en mulighed for at du kan se ham i et par timer, og efter det mærke efter om du har lyst til at se ham mere :)

- Held og lykke.
Og håber du får det bedre på din skole, eller får fundet en ny fantastisk klasse et andet sted.

Indsendt af: Kata0303

Hej søde, jeg er selv blevet mobbet, og bliver stadig mobbet, det er godt at du ikke bliver mobbet mere. Det der ingen der fortjener!? Jeg har selv flyttet skole for nogen år siden, det var også svært for mig at fortælle min mor at jeg gerne ville flytte skole, men jeg ville virkelig gerne flytte skole så det gjorde jeg. Bare sig til dem at du virkelig ønsker at flytte skole fordi du ikke føler dig glad i den skole du går i nu. Håber det bedste for dig søde!!❤️?

Indsendt af: AnoNym13

Hej. Jeg er lige fyldt 13 og jeg tror måske ikke helt jeg ved hvordan du har det. Men du kan saktens sige til dine forældre at du ville flytte skole, min mor forslog mig fx at jeg kunne flytte skole. Men det ville jeg overhovedet ikke. Men det med mobningen. Du fortæller ikke helt hvor mange der mobber dig. Men hvis det bliver ved med at ske skulle du måske spørge hvor de ville hen med det (tror jeg ikke de kan svare på) men ellers har du ikke nogle venner der kan hjælpe dig. Fordig i et sammenhold er man altid stærkere. Og jeg syntes ikke du skulle sige det til din lærer, for så tænker jeg der bare kommer stører problemer. Jeg mener at så kunne de måske finde på at mobbe dig mere. Jeg håber du kunne bruge det til noget. Good luck!:)

Indsendt af: Julie15

[q="1"]Du skal overhovedet ikke være ked af det over at fortælle dine forældre at du vil flytte skole!:)
Jeg flyttede skole for to år siden - Jeg fortalte bare min mor at,
Det ødelagde mit humør rigtig meget at jeg skulle komme i skole og være ked af det hver dag!
Det tror jeg din mor ville kunne forstå!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Og det med din far. Du kan måske spørge din mor om der er en mulighed for at du kan se ham i et par timer, og efter det mærke efter om du har lyst til at se ham mere :)
- Held og lykke.
Og håber du får det bedre på din skole, eller får fundet en ny fantastisk klasse et andet sted.[/q]

Jeg har en veninde der blev mobbet på sin gamle skole, hun blev slået til, skubbet og hun var bare ikke god nok til at være der. Så valgte hun at flytte skole. Så kom hun på den anden skole, og der virkede det som om hun havde det utroligt godt. Det havde hun også i de år hun var. Men så skulle hele hendes skole op i 7. klasse og på en anden skole, og der begyndte hun at få det lidt dårligt igen. Hun fik mega dårlig selvtillid og turde ikke sige noget i klassen fordi hun var bange for folk grinte af hende fordi hun ikke lige var den ''populære'' og det er forfærdeligt at hører på hun hele tiden kredisere sig selv. Men vi snakkede om det sammen, og hun fortalte mig at der er ikke andet end onde øjne i nakken af en.. Mit gode råd til dig er selvom det kan være rigtig svært.. Vær stærk. Du skal overhovedet ikke lytte til dem der ser ned på dig eller noget andet. Vær stærk, sig fra, det er det du kan gøre.. Dem der mobber dig har et problem med sig selv. Det er ikke dig der er noget galt med..

Indsendt af:

[q="4"]Jeg har en veninde der blev k mobbet på sin gamle skole, hun blev slået til, skubbet og hun var bare ikke god nok til at være der. Så valgte hun at flytte skole. Så kom hun på den anden skole, og der virkede det som om hun havde det utroligt godt. Det havde hun også i de år hun var. Men så skulle hele hendes skole op i 7. klasse og på en anden skole, og der begyndte hun at få det lidt dårligt igen. Hun fik mega dårlig selvtillid og turde ikke sige noget i klassen fordi hun var bange for folk grinte af hende fordi hun ikke lige var den ''populære'' og det er forfærdeligt at hører på hun hele tiden kredisere sig selv. Men vi snakkede om det sammen, og hun fortalte mig at der er ikke andet end onde øjne i nakken af en.. Mit gode råd til dig er selvom det kan være rigtig svært.. Vær stærk. Du skal overhovedet ikke lytte til dem der ser ned på dig eller noget andet. Vær stærk, sig fra, det er det du kan gøre.. Dem der mobber dig har et problem med sig selv. Det er ikke dig der er noget galt med..[/q]

Jeg har været i det broblem
Så sig du vil flytte til en anden skole

Indsendt af: Anonym

Hej
jeg kan da godt forstå at du vil skifte skole, fordi du bliver drillet/mobbet men jeg synes ikke du skal skifte skole, for jeg er sikker på at du har en eller nogen som holder af dig, men de skjuler det fordi de er bange for at de også vil blive drillet/mobbet, ellers så prøv at finde nogle nye venner til en sport, MEN GLEM IKKE at droppe de andre får det er dem der holder ad dig