11

HJÆLP!!!!!

Dreng 13 år

Hej!

 

Jeg er en dreng på 13 år. Jeg er den eneste som ikke er gået i puberteten endnu, og jeg er den endte som er buttet/tyk
 

Jeg er blevet kaldt buttet og buttebjørn. Jeg har prøvet og sige stop, men jeg vil ikke gå til læreren fordi så kalder de mig bare en sladrehank.

Jeg har også prøvet cutte nogle gange, jeg føler mig bare udenfor og jeg har det som om min mor og familie bedre kan lide min storebror.

Min mor gider ikke og hjælpe mig når jeg spørger hende hun siger at det er noget pjat , fordi jeg plejede at være tynd og have mange venner men, efter at vi flyttede er det bare gået nedad!

Hvad skal jeg gøre??

 

Hilsen nedtrykt dreng!

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Det lyder ikke sjovt
men alle kommer i puberteten nogen er bare lidt længer om det end andre og det er ikke sjovt at være den sidste over hovedet.
det er bestemt ikke i orden at at de andre kalder dig buttet og sådan noget. Og som du skriver det så forstår de ikke at du ikke synes det er sjovt. Jeg synes at selvom de vil kalde dig en sladderhank så skal du gå til en lære for det er ikke i orden!!!!
Hvis du ikke vil gå til en lære stadig synes jeg du skal fortælle dem om at alle komme i puberteten men at andre bare er længer om det. og at du faktisk er rigtig træt af at høre på alt det de siger og at du faktisk har det rigtig dårligt med dig selv og hvis du har mod til det måske sige du har cuttet så kan de måske se at du faktisk ikke har det så nemt...

Indsendt af: Migq som er tolv år, Pige 12 år

Hej med dig!

Jeg kan godt forstå dig. Det med puberteten er normalt, så du skal virkelig bare vente. Det skal nok komme.
Ved du hvad? Jeg synes bestemt ikke, at dem fra din klasse har ret til at kalde dig sådan nogle ting! Selvom du måske ser lidt anderledes ud. Det kan være svært at ignorere de ting de siger, men du er nødt til det. Det er dig der er det gode menneske og ikke dem! Hvis det er du føler dig tyk, synes jeg du skal spørge den du føler dig mest tæt på, om du er tyk.
Du skriver at du synes din mor bedre kan lide din storebror? Jeg tror, at det føles sådan, men en mor vil altid elske sine børn lige meget, uanset hvad. Det med at du har prøvet at cutte.... Vil du ikke nok for Guds skyld ALDRIG gøre det igen? Jeg hader virkelig bare tanken om at skære i sig selv, og at andre folk kan ødelægge ens fornuft til at gøre det!
Du skal vide at jeg føler med dig, virkelig.

Jeg forstår dig fuldt ud, da jeg faktisk har næsten de samme problemer. Jeg håber at du kan bruge mit råd, og forhåbentligt kan få det bedre!

Mange gode hilsner PIGE PÅ 12

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

det er en go tekst af det i virkligheden

Indsendt af: Lisa, Pige

enden er de misundlige så er det son at du kan kom tilfitness world og måske få et nyt hårfresyr så vil det måske gå.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

hej med dig du skal ikke være ked af det du kan sige til dem i din klasse at du kommer på puberteten når du er 13 år du skal bare vendte og vendte du skal ikke tænke på det og dine familie elsker dig mere end hele verden det tror jeg hvis du er tyk så kan du træning så du skal stole på dig selv hilsen en dreng på 10 år

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

hej med dig du skal ikke være ked af det du kan sige til dem i din klasse at du kommer på puberteten når du er 13 år du skal bare vendte og vendte du skal ikke tænke på det og dine familie elsker dig mere end hele verden det tror jeg hvis du er tyk så kan du træning så du skal stole på dig selv hilsen en dreng på 10 år

Indsendt af: Alexander R, Dreng 10 år

Hej nedtrygt dreng.
jeg syndes det er synd for dig men jeg synes du skal sige det til din lærer og hvis dem fra din klasse siger du er en sladrehank skal du bare ignorere dem jeg har også ignorere en fra min klasse i en 4 Uger det er lige meget hvis du er tyk det er jeg også

Indsendt af: pige 10 år, Pige

Du skal ikke høre hvad de siger vis de siger du er tyk eller vis du føler dig buttet så skal du bare sjippe eller løbe når du har fri fra skole sådan noget. :-)

Indsendt af: popcorn, Pige 11 år

Hej. Jeg synes du skal sige det til din lære for det er ikke at sladre for de skal ikke mobbe dig med at kalde dig butte og buttebjørn. Det er altså bare for tarvelig.
kh popcorn

Indsendt af: popi11, Pige 11 år

hej nedtrykt dreng,
jeg synes at du skal fortælle det til din lære og sige at du ikke vil have at hun/han siger det til de andre i klassen fordi at du er bange for at de kalder dig en sladrehank
prøv at ignorere dine klasse kommerater når de driller dig lad som om du er ligeglad
for så synes de ikke det er sjove at drille dig mere
håber du kunne bruge min hjælp
hilsen popi

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Den langsomtkommende pubertet er helt normal og naturlig. Det er ikke alle, der udvikler sig lige hurtigt, og det må man bare acceptere. Jeg synes faktisk, at du er meget heldig, at det ikke er sket med dig endnu. Det er på mange måder en fordel.
At være buttet er slet ikke dårligt. Det er HELT okay, og det er også godt på nogle punkter. Min storebror var også engang lidt buttet, og nu kan han ligefrem godt lide buddede folk. Nogle piger synes også, at det er lidt sødt. Men, hvis du ikke er tilfreds med din buttethed, så synes jeg, at du skal finde ud af, hvorfor du er buddet og gøre noget ved det. Træn, spis sundere eller, hvad der nu skal til. Jeg synes, at "øgenavnet" buddebjørn lyder ret sødt, selvom det måske ikke skal forstås sådan. Din klasse virker meget barnlig, eftersom de opfører sig sådan og kunne finde på at kalde dig sladerhank. Du er ikke en sladerhank, hvis du fortæller det til din lærer. Du vil jo bare gerne have hjælp til at gå dem stoppet.
Hvis du spørger mig, burde du også hive fat i dine forældre og få den til at forstå, hvordan du har det. Sådan som jeg har forstået det har du skiftet skole. Er det rigtigt? Hvis ja, så fortæl dine forældre, at den nye skole er anderledes, og at du har det MEGET dårligt, når du er i eller sammen med din klasse. Måske kan du skifte tilbage og blive pentler, hvis din gamle skole,ikke ligger for langt væk. Elles så prøv at tale med din lærer om ALT det, du har skrevet i dit brev til Børnetelefonen og sig, at dine forældr ikke tager dig alvorligt, når du siger det til dem.
Du vil måske føle dig mere elsker af din familie, hvis du taler mere åbent sammen med dem, og fortæller mere om, hvad der sker i dit liv. Så ville de få mere fokus og indblik i dig, og du ville måske få det bedre af det.
For din egen skyld, skal du lade være med at cutte. Det er ikke godt for din krop, at den konstant skal genopbygge sig selv, når du skærer i den, og det gør jo ondt. Prøv at slip det, men hvis du har svært ved det, så gør det i en mindre grad.
Unskyld, at jeg ikke kunne skrive det kortere. Jeg er ked af, at du har alle de problemer, men du skal nok finde en god udvej.
Mvh. bekymrede #1.