8

Hjælp!

Pige 13 år

Hej mennesker, jeg er en pige på 13 år.

 

Der er en dreng fra min klasse som jeg ret godt kan lide, men problemet er at min veninde også kan lide ham.

Flirter lidt med ham og han sætter sig tit ved siden ad mig også når jeg bare er sammen med de andre piger.

 

Men min veninde snakker jo ikke rigtigt med ham, men hun siger at hun rigtig godt kan lide ham.

Vores fælles veninde har så sagt til mig at han ikke kan lide hende på den måde og han vil invitere mig til galla (vi har en gallafest på min skole hvor en dreng skal invitere en pige til at de skal danse sammen O.s.v) der er også nogle af mine drengevenner der sagde at han ville invitere mig til galla.

 

Men jeg vil jo heller ikke miste min veninde? Skal jeg bare droppe ham eller????

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Jeg synes du skal gå efter din mavefornemmelse, det er det bedste

Indsendt af: Anonymous2 , Pige 17 år

Du kan sagtens både være sammen med din veninde og med ham, hvis du bare snakker om det sammen. Det er vigtig i et forhold, ligemeget om det er et venskab eller sammen med ens kæreste, at man snakker om ting og kommunikere. Jeg forslager at du fortæller din veninde hvordan du har det og er sammen med din flirt, hvis du vil det.

Indsendt af: 213Nanna, Pige 13 år

Jeg kan også lide en dreng :)
Min veninde kan også lide ham, men man kan ikke eje en dreng ;)
Jeg ville svare ja hvis du virkelig godt kan lide ham!!

Indsendt af: lili, Pige 13 år

Du kan ikke bestemme hvem han kan lide, og vis du kan lide ham, og i begge to har følelser for hinanden, så kan du ikke sige nej tak fordi hun kan lide ham. Vis hun er en sand ven, så er hun glad på dine vegne, selvom hun nok er ked af det, men så må du jo stadig være der for dig.

Indsendt af: white , Pige 16 år

Snak med veninden.. Men hvis det føles rigtigt at være sammen med ham, så må din veninde acceptere det.

Indsendt af: Frede811, Pige 17 år

Jeg synes du skal tale med din veninde om det og så tage den derfra. Måske er hun helt forstående overfor det og er super glad på dine vegne, og så er der ingen grund til bekymring. Hvis hun har det svært med det, må du følge din mavefornemmelse. Den fortæller ofte i sådan en sammenhæng, hvad du skal gøre.

Indsendt af: K..., Pige 15 år

Jeg synes, du skal snakke med din veninde. Ud fra det du fortæller, så virker det som om, at interessen går begge veje for dit vedkommende, men ikke hendes. Det kan være rigtig hårdt at se den, som man er forelsket i, være sammen med en anden. Især når det er en af ens gode veninder. Derfor tror jeg, at det kunne være godt at få snakket om det. Spørg hende, om det er okay at du "går efter ham." Hvis hun så svarer nej, så må du jo så overveje, om du vil risikere jeres venskab for en dreng.
Held og lykke med det!

Indsendt af: 78:24, Pige 19 år

Syntes du skal snak med veninde om at du godt kan lide ham. Prøv forklar hende hvad du føler. Hvis hun er en sand veninde vil hun kunne forstå dig. Held og lykke

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?