5

HJÆLP

Pige 12 år

Hej.

 

Jeg er en pige, som lige har fået menstruation. Ved ikke helt hvordan jeg skal sige det til min mor.

 

Nogen der kan hjælpe?

Indsendt af: Pigenderharmens..., Pige 14 år

Da jeg gik det sagde jeg bare til min mor at jeg ville snakke med hende i ene rum. Da hun kom sagde jeg det. Jeg havde også meget svært ved det, men hun skulle jo vide det så det var ikke andet for.
Held og lykke

Indsendt af: pigen <3, Pige 13 år

hejsa:) du skriver du lige har fået din menstruation og du ikke ved hvordan du skal sige det til din mor:) da jeg fik min menstruation var jeg 11 år det er nu 2 år siden jeg bor i plejefamilie og jeg viste heller ikke hvordan jeg skulle fortælle det;) vi havde mange på besøg på det tidspunkt så jeg valgte at sige jeg gerne vil snakke med min plejemor alene jeg sagde at jeg havde fået min menstruation;)

du kan snakke med din mor alene og fortælle hinde det for husk nu alle piger for der, du kan også skrive en sms til hinde :) men det er nemmest at sige hun vil helt sikkert hjælpe dig :) håber det kunne hjælpe

Indsendt af: Kender det, Pige 12 år

Hej ved godt at det er sent at skrive det, men du kunne skrive det på en seddel og giv sedlen til din mor. Det gjorde jeg da jeg fik og synes det var meget lettere. Håber det hjalp :)

Indsendt af: Ita, Pige 12 år

Hej.
Bare tænk at hun også har det.
Og hun har måske været i præcis samme situation som dig.
Og jo længere du holder det inde. Jo sværere vil det blive for dig. Bare go Girl . Og så bare tænk at det skal bare overstås. Du kan evt sige det til en veninde først ?

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Syntes bare du skalfortælle hende det. Det er den mest naturelige ting i verden! Jeg syntes også det var specielt i starten, men du indser hurtigt at din mor gerne vil hjælpe dig. Hun vil gerne snakke om det med dig hvis du har behov for det og hjælpe dig igennem det til at starte med.

Hvordan har du det med din krop?