9

Hjælp

år

jeg er en pige på 11 år.

og jeg har masser af venner men jeg stoler ikke på dem den ene har stjålet fra mig og de andre lukker mig ude hver dag bliver jeg kaldt alt mugeligt af forskellige på næsten hele skolen og det er ikke fordi at det er pæne ting men jeg føler mig uden for og så anderledes at folk ikke vil være sammen med mig ved ikke hvad jeg gør

jeg prøver at blive venner med nogle andre men når jeg siger hej til dem sætter de sig bare langt væk fra mig jeg har sagt til mine forældre at jeg godt vil flytte skole men jeg ved ikke hvorfor men jeg må ikke

jeg sidder helt alene i klassen altså jeg sidder for mig selv og om morgnen når jeg møder er der ingen af mine venner der kommer hen til mig og hvis jeg er ked af det er der ingen der spørger om jeg er okay

jeg føler mig ekstremt alene og udelukket.

selv på internettet bliver jeg svinet til med grimme ord og der er ikke nogen jeg kan snakke med om det her jeg tør ikke

Indsendt af: Brunetten

Hej pige.
Jeg er 14 år og har levet med næsten samme problem i mange år. Sidste år gik min bedste veninde ud af klassen og så havde jeg ingen at være sammen med.

Men det begynder at blive bedre og bedre. Jeg tænker ikke så meget på mine klassekammerater og i frikvarterene sidder jeg og hygger mig alen på min telefon hvor jeg skriver med mine veninder uden for skolen.

Med de ord som de kalder dig så kan jeg sige at jeg har været til terapeut med samme problem. Der lærte jeg at de kun siger det fordi de ved hvilken reaktion jeg fik. Derfor begyndte jeg at lade være med t lytte til dem og vise mere selvtillid. Efter tre måneder nu er de begyndt at lade mig være og det er dejligt.

Indsendt af: Maise

Hej.
Det er rigtig træls at føle sig udenfor og føle at man ikke kan være med. Jeg synes at du skal prøve at snakke med dine forældre om det igen. Du må fortælle dem alle de ting du fortæller i det her brev. Måske kan du endda vise dem det her brev, og sige at du skrev til denne her brevkasse for at få hjælp. Så forstår de nok at der er et problem, som du har brug for hjælp til. Du kan også snakke med din lære om det, f.eks. din klasselære. Det er vigtigt at du snakker med nogle voksne om det. Børn kan være rigtig onde, og det er ikke altid at de selv tænker over, at de er det. Ellers vil et tip være at du kan starte til en fritidsinteresse og få nogle venner derigennem. Det tager dog ikke problemerne på skolen væk, så derfor synes jeg helt klart at du skal snakke med både din forældre og dine lærere om det. Hvis problemet ikke bliver løst, så må du snakke med dine forældre om at du virkelig gerne vil skifte skole. Fortæl dem sandheden og sig hvorfor du virkelig ønsker at skifte skole. Ellers har du måske en bedstemor, en bedstefar, en tante, en onkel, en søster, en bror, en nabo eller en eller anden person som du kan snakke med dine problemer om. Du skriver at du ikke tør, men der er ikke noget at være flov over eller bange for. Jeg er sikker på at alle gerne vil hjælpe dig og jeg er sikker på at de gerne vil have at du skal have det godt.

Indsendt af: Anonym

Jeg har selv prøvet noget lignende og ved hvor træls det kan føles.
Men husk på at der godt kan ske misforståelser,det kan være at dine klassekammerater ikke selv har opdaget at de lukker dig ude.
Et godt råd er at prøve at spørge nogen hvorfor de siger de grimme ting.
Du må bare ikke give op for det er det værste man kan gøre.
Kh. Mig der gerne vil hjælpe

Indsendt af: Anonym

Jeg synes at du skal snakke med dine forældre om det der med og flytte skole, men jeg vil nok også selv være nervøs for det men jeg har noget andet du måske kunne gøre.
Du går hen til din vinende (en der driller/ ikke er sød) og siger Hej og hvis også siger Hej (hvis ikke blive ved med og sige Hej indtil hun har forstået det) derefter spørger du hende om hvorfor hun gjorde det! Nå hvis hun også siger Hej skal du spørger hende om i kan hænge lidt ud sammen: hendes svar jeg kan ikke idag . Dig: hvorfor ( tre svar)
1. Jeg skal lege med fx rosa idag
2. Jeg skal lege med en du ikke kender
3. Har ikke lyst idag
4. Det kan vi godt hvornår

Dine svar til 1,2,3 og 4 er
1. Gå hen til rosa om hun skal hænge ud med hende den anden ( du kan afsløre hende
2. Øv hvornår kan du ellers
3. Hvis hun siger det tit svar: du kan aldrig hvad laver du i grunden?
4. Bliv glad husk og holde øje med hvordan hun opføre sig

Håber du kunne bruge det eller ivertfald noget af det m.v.h den der er svaret

Indsendt af: C

Jeg ved seriøst hvordan du føler, og da jeg prøvede at forklare det til mine forældre forstod de ikke en skid! Men forældrene er en mulighed, Så sig det til dem og de vil - måske - kunne hjælpe dig. Ved du hvad jeg gjorde for at få det væk? Jeg gjorde grin med mig selv! Alt det de kaldte mig, tog jeg imod, og viste at, ja, jeg var kold, ja, jeg var en gris, ja, jeg var... andre ting jeg helst ikke ville nævne... det var det eneste der hjalp...
Hilsen C

Indsendt af: Anonym

Jeg tror ikke det er dig der er noget i vejen med. Hvis de er dumme overfor dig er det dem der er noget i vejen med og ikke dig. Jeg er sikker på (selv om jeg ikke har mødt dig) at du er en rigtig sød pige.
Jeg har selv haft et problem alla det du har. Jeg snakkede med min mor og hendes mand (ikke min far) om det og vi snakkede flere gange om at jeg skulle flytte skole, men så fandt jeg noget jeg begyndte at gå op i og så skulle vi lige pludselig flytte for at jeg kunne blive ved med det. Så startede jeg på en ny skole og nu har jeg fået nogle rigtig gode venner som jeg ikke kunne undvære på noget som helt tids punkt.
Så jeg synes du skal tage en lang og alvorlig snak med dine forældre om hvordan du går og har det og at du mener det med at du gerne vil flytte skole. Det kunne jo være at du havde heldet med dig hvis du blev ved med at prøve at sige det til dem.
Du skal heller ikke være flov over at sige det til andre. Hvis du har en voksen du stoler på, så snak med personen om det og hvis det er så få ham eller hende til at snakke med din mor og far om det, hvis de ikke vil høre på dig.

Indsendt af: Anonym

Det har overhovedet ikke lov til at skrive grimme ting om dig det har du helt sikkert ikke fortjent. Jeg syndes at man skal opføre sig som man selv vil have det vis han eller hun får det af vide.

Indsendt af: Anonym

Hej, jeg har prøvet noget lignende, men det er i en meget mild grad i forhold til dig. Jeg har prøvet at føle mig udenfor, og det er bestemt ikke rart. Smider lige nogle råd efter dig:
1. Snak med dine forældre.
Hver dag hvor du kommer hjem fra skole, skal du fortælle kort om din dag. Få ALT ud, så det ikke ligger og fylder. Dine forældre har brug for at vide om din tilstand, så de kan forstå hvorfor du gør som du gør, og føler som du føler.
2. Vær sammen med dem udenfor skolen.
Du har sikkert nogle veninder du går til noget med i din fritid. Snak med dem, der må være nogen. Ellers hvis du har en kusine eller andet familie på omkring din alder. Snak med dem.
3. Tag en snak med hensyn til skoleskift med dine forældre.
Fortæl hvorfor du vil skifte skole. Det nytter ikke noget at sige det grædene til din forældre, du skal være helt alvorlig og seriøs. Ingen råben eller noget. Bare snak helt normalt til dem.
4. Bloker alle dem der sviner dig til på internettet.
Internettet er en supernem måde at svine folk til på. Heldigvis kan man blokere og anmelde folk, så det ville være et godt alternativ til at gøre internettet en tak renere.

Indsendt af: x)) snusky x)))

xd
du sga nok klar det skatpie x))))))