3

HJÆLP, er der noget galt i at være Brony

Dreng 18 år

Hej, jeg er en dreng på 18 år, Jeg har været Brony (dreng som ser my little pony generation 4) i 2 år.

 

Jeg blev mobbet i 9 klasse med at jeg samler på my little pony bamser, tegner karakterende derfra og ser serien ofte.

Jeg er begyndt at spørge mig selv om det er forkert at være brony pga. det som skete i 9. klasse.

 

Jeg skal starte på gymnasie efter sommerferien og bo på college, men jeg er vildt bange for at der sker det samme som i 9. klasse, jeg har det ikke godt med ikke at kunne være mig selv, når andre er omkring mig.

 

Jeg føler at jeg er nødtil at skjule hvem jeg er, min hobby, og lade være med at gå i trøjer med karakterende fra my little pony på, selvom det er noget jeg godt kan lide.

 

Hvad skal jeg gøre?

Indsendt af: Den 13 årige an..., Pige 13 år

Hej 18-årlige brony

Jeg syntes at det er fedt at dy har noget du interessere dig for. Samtidig forstår jeg også godt dit problem. Jeg er en 13 årig pige og læser Anders and. Jeg læser det hver uge (har abonnement). Jeg fortæller det som noget af det første når jeg møder folk og de fleste syntes bare at det er lidt sjovt og så ligger der ikke mere i det. Jeg er meget selvironisk og tør godt gøre grin med mig selv. Jeg plejer så også bare at smile og grine lidt når jeg fortæller det. Og altså det handler ikke om at du skal passe ind, det er dine venner der skal acceptere dig som du er. Du skal nok finde nogen der vil kunne lide dig præcis som du er!
Håber det hjalp!
Mvh den 13 årige pige

Indsendt af: JH, Dreng 23 år

Du må aldrig gå med kompromis med dig selv, eller dine interesser, bare for at please mængden. Så det kun fedt, at du står ved dig selv.
18 år er en på alle måder besværlig tid, hvor hormoner og TV3+ gør det svært at se straight til tider. Og så er det let at bide ud efter de, der træder lidt ved siden af.

Jeg ville ønske der fandtes en nem løsning, men problemet ligger jo ved de andre. Ikke ved dig. Hold næbet højt, og glæd dig til dine omgivelser bliver lige så voksne, som du lyder til at være
Og så dyrk din hobby, og dan netværk derigennem. Jeg tænker mere ligesindede personer næppe er så fordømmende

Ps. Drenge bliver voksne omkring de 21 år, så du er der næsten homie ;-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

hejsa! fellow Brony!

ved du hvad? mlp er fantastisk! jeg er selv en pige på 16 og jeg samler på figurer af dem, jeg har høje karakterer, mnge venner og er alt i alt en god pige i skolen. alle ved jeg kan lide det, og de har bare lært at acceptere mig som den jeg er. du skal ikke bare overgive dig til teenageårenes dybe hul! vær ikke som alle andre, jeg er 100% på at dine klassekammerater har lignene interesser og bare er for wimpy til at indrømme det. men, når du syntes det er nok, så skal du nok bare bengynde se det i ny og næ eller holde det hemmeligt. alle skal vokse op, ingen vil det. nyd dine awkward teenageår!

venlig hilsen, en Brony