9

hjælp jeg er en pige som har det meget svært

år

hej

 

jeg er en pige på 14 snart 15 jeg har fået min mens ik så lang tid efter min konfi men sagen er det det er kon mine 3 bedste veninder der ved det fordi jeg kan ikke fortælle min søster det

 

min mor døde i 2012 så jeg har kun min søster og far tilbage men jeg har nogle bind men kan bare ikke fortælle det

hver gang jeg er sammen med min søster kan jeg ikke få spøttet et eneste ord ud om det kan i hjælpe mig ??

Indsendt af: iben

Hej.
Jeg syntes at hvis du ikke kan fortælle det selv, kan du skrive et brev og ligge det på hendes seng eller bare giv hende brevet i hånden.
Du skriver at det kun er dine veninder der ved det. Hvis de vil kan de fortælle det til din søster.
Ellers så syntes jeg at du skal sætte dig ned med din søster og sige det til hende.
Alle piger skal igennem du skal i gennem.

Indsendt af: rons

jeg har godt nok min mor, jeg har bare et rigtig dårligt forhold til hende. du kunne skrive det til din søster på sms at du har fået det, og så kan du skrive med konkret tekst, at du ikke ønsker at hun skal spørge ind til det. din søster kunne evt. sige det samme til din far så han også ved det. du kunne også skrive et brev selvom det lyder underligt. håber du kan bruge dette råd til noget..

Indsendt af: Nissen

Hej! :)
Tillykke med din konfi, jeg havde lidt det samme problem, fordi mine forældre er skilt og jeg fik det da jeg var hos min far. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre og jeg havde ikke nogen bind, så jeg bestemt mig for at det bedste ville være at sige det. Jeg havde også rigtigt svært ved det, og jeg synes det var pinligt, men det viste sig, at det slet ikke var så slemt som jeg troede. Så jeg synes bare du skal sige det til både din far og søster. Ved det kan være svært forstår dig 100 procent. :)

Indsendt af: Hjælper

Hej
Det er jo ikke pinligt eller noget!!! Det er en naturlig ting og du skal bare sige det til hende! Eller skriv en besked til hende hvis du ikke kan få det sagt! Og jeg er virkelig ked af at høre at din mor er død!!! Men send hende en besked! Men husk det ikke pinligt og man skal ikke være flov over det! HUSK DET!
Håber du kan få det sagt ☺️

Indsendt af: Anonym

Kære pige.
Jeg synes du skal sige det til din søster, og jeg ved godt det er svært. Da jeg fik menstruation vidste jeg heller ikke hvordan jeg skulle sige det til min søster og far. jeg sagde det faktisk til dem over telefon jeg ringede til først til min far og så søster. Det var faktisk ikke så svært da jeg fik det sagt, det var bare rart at få det ud af verdenen!
Så mit råd er gør det! ligemeget hvor slemt man har det med tanken, så er det bedste du kan gøre at sige det!
Håber det var hjælp nok, held og lykke :-)

Indsendt af: Emilie12

Du kan begynde på at smide dit bind ud i en skraldespand! (Så de kan se det!).... Så opdager de det nok?<3
Held og lykk' min kære?

Indsendt af: Love

Du skal selvfølgelig sige det til din søster hun for det jo også vis hun ikke allerede har det og din far bør også vide det ☺️

Indsendt af: Meralica

Hej, det jeg ked af at høre. Men din søster er jo i din familie, tænk på det. Hvis du ikke kan fortælle din far det, i første omgang, fordi han er mand. Men altså, din søster får det jo også, så du kunne måske skrive til hende om det. Eller når i sammen, gå ind i noter på din mobil, og så vise noten til hende. Og så start i de små skridt først, så kan du ende med at fortælle det til din far. Ellers så bare start med din far hvis det nemmere, så han kan fortælle det til din søster? Eller så start omvendt, med din søster og så kan du vente nogle måneder med din far, hvis du er mere nervøs for det. Håber jeg kunne hjælpe.
Held og lykke!

Indsendt af: Nanna

jeg syns du skal sige det jeg har selv mistede min mor og har også fået mit mens men det hjælper at sige det