3

Hjælp. Min hund skal væk

Dreng 12 år

jeg har altid gerne ville haft en hund og får et år siden var jeg så deprimeret over at vi ikke havde nogen at jeg næsten græd hverdag jeg kom hjem fra skole (jeg plejer ikke at græde pga følelser. sidste gang jeg grad pga følelser var ved min farmors begravelse for 5 år siden. så det siger hvor meget det betyder for mig) og jeg kradsede i mig selv med mine negle hvor jeg stadig har ar fra det.

så den 7 december fik jeg at vide at vi skulle hen til dyreværnet fordi vi måske skulle få en hund. så fik vi en hund og jeg er knyttet til hende og hun gør mig glad og social.

problemet er at min far har meget stress over hende og alle hendes hår og gøen så han har sagt til mig (og mener det) at jeg enten vælger hende også flytter han væk og mine forældre bliver skilt eller jeg vælger far og så finder vores hund et nyt hjem.

jeg har valgt min far fordi han har gjort så meget for mig og han er min far. og jeg er blevet lovet en ny mobil et hamster og vi køber en båd men der er ligemeget.

vi har hende stadig  og vi skal snart af med hende og så hved jeg ikke hvad jeg gør.

hvordan kan jeg komme videre og ikke blive deprimeret. hun føles også som en del af familien. hvordan kan jeg stoppe med at tænke på hende og komme videre?

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
Jeg er rigtig ked af at hører at du skal af med hende igen. Jeg har selv mistet en kat jeg var meget tæt knyttet til. Desværre er der ikke nogen måde at såkaldt "glemme" hende eller komme videre. Det der hjalp mig de første mange måneder var, at jeg tænkte på alt det gode jeg havde været igennem med min kat, jeg sagde godnat ud af vinduet til ham hver aften inden jeg gik i seng og jeg talte med min familie om alt det gode ved der hvor han er nu. Måske, kan noget af det også hjælpe dig, men bare rolig du skal nok få det bedre med hende, bare husk at sig ordentlig farvel og så giv dig selv tid.
Jeg håber meget at det hjalp.

Indsendt af: Maja7252, Pige 12 år

Kan godt forstå at du er ked af det, og det var da også en meget direkte valg at få!..
Desværre tror jeg ikke på den måde at, du bare kan glemme hende. Det er næsten værre at glemme hende, end at miste hende!.. Det ville være ligesom, hvis jeg glemte min farfar?(Han er død) De er en del af familien, og familie medlemmer skal ikke glemmes!;) Jeg syntes derimod at, du bare skal give det tid... En dag er du ikke lige så ked af det, men husker hende stadig!
Det er okay at græde, man skal bare give den gas! For kommer man ikke ud med sine følelser, sidder de bare helt oppe i halsen og kvæler...

Håber at det hjalp
M

Indsendt af: T...., Pige 12 år

Hejsa jeg forstår godt at du er ked af det måske kunne det være en mugelighed at du støvsugede hver dag og i trænede at din hund ikke skal gø i kan give det en måned og så se om det er blevet bedre med din fars stress håber at du kan bruge det