4

Hjælp mine forældre er ik sammen med mig

Pige 10 år

Hej jeg er en pige på 10 år..

 

Jeg Elsker mine forældre..men laver aldrig noget med mig..De setter ikke sig ned og tegner eller, spiller spil...

 

Det rigtig hårdt fordi jeg kun sidder og ser tv

håber i vil hjælpe mig..❤?

Indsendt af: Gymnastpigen, Pige 11 år

Hej pige på 10 år, jeg synes du skal spørge dem om hvorfor de aldrig er sammen med dig, fordi de er da virkelig underligt at de ikke er sammen med dig ;)

Hvis de ikke har tid så find det sted som de er mest fx. Ved computeren osv. Og læg en lille fin seddel, måske med en tegning på ;)

Håber virkelig at de vil være mere sammen med dig<3;)

Indsendt af: DetSkalNokGåDu, Pige 18 år

Hej du!

Det lyder da lidt trist. Jeg tror, det ville have rigtig stor betydning for dine forældre, hvis du sagde det til dem. Dine forældre elsker dig selvfølgelig, og vil garanteret gerne tilbringe tid med dig. Måske du kan spørge dem, om ikke I kan lave noget sammen en weekend?
Det behøver ikke være noget helt vildt. Bare spørg din far, om ikke du må hjælpe med at lave mad eller noget andet. Måske har dine forældre en meget travl hverdag, og har svært ved at få tid til at sætte sig ned og f.eks. tegne. Så kan du hjælpe dem lidt, og samtidig tilbringe lidt tid med dem. Jeg synes i hvert fald, at du skal fortælle dem det :)

Indsendt af: I, Pige 12 år

Hej<3
Jeg er sikker på dine forældre elsker dig mega højt og kun vil dig det aller bedste. Måske er de bare ikke klar over hvordan du rigtig har det med det? Du kunne prøve at snakke med dem om det, måske når i spiser aftensmad? Hvis ikke det hjælper kunne du skrive en seddel om hvordan du har det og at du gerne vil snakke mere med dem?

Håber det ender godt<3
Hilsen mig...

Indsendt af: 123454321, Pige 13 år

hej, jeg syntes du skal som skrevet længere oppe lægge en tegning, eller en lille hilsen. eks. på computeren, fordi så vil de højst sandsynligt gå hen og sige tak eller "føler du det sådan" til dig, og på den måde vil de ligge mere mærke til dig.

håber du finder en løsning