4

HJÆLP tror jeg tænder på min lære

Dreng 13 år

Hej allesammen.

Jeg er en dreng på 13 år og tror virkeligt at jeg tænder på min kvindelige lære. Når hun kommer ind til mig/os får jeg tit de samme tanker igen og igen om at jeg tænder på hende.

 

Jeg har tit tænkt over om hvorfor jeg enligt får de der tanker. Men er det forkert at jeg tænder på min lære. Altså det mest sådan noget som bare at pille ved hinanden.

 

Men hvad syntes i?

Indsendt af: Anonynomus, Dreng 13 år

Det er helt normalt at være tiltrukket af sin lære især når man er i puberteten.

Du kan enten vente noget tid og se om det går over eller snakke med hende om det

Kærlig Hilsen, Anonynomus :))

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Hej der er ikke noget galt i at være forelsket.men jeg siger ikke at du ikke må. jeg syntes bare at du er lidt for ung til hende men når du bliver ældre kan du godt. og hvor gammel er din lærer

Indsendt af: Hjælper, Pige 15 år

Jeg synes du skulle begynde og snakke med nogen andre fordi din lærer er forhåblig ikke på din alder du skal tænke på det ville være det samme som at være vild med din søster/ bros kæreste eller så kan du prøve og snakke lidt med pigerne fra vdin klasse

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg tror hun bliver en glad kvinde hvis du fortæller hende det. Men der er selvfølgelig en risiko for at hun bliver sur, men jeg kender en som er meget vild med min lærer. Han sagde det til hende og hun blev slet ikke sur. Jeg synes du skal sige det :)

//Kærlig hilsen Pige

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?