3

Hjælp!(Desperat)

Pige år

Hej.

 

Jeg er en pige på 13 år der har et problem med en dreng. 

Mit problem er at der er denne her dreng fra min klasse der er forelsket i mig, men jeg er virkelig ikke forelsket i ham!

 

Han er virkelig irriterende og nærgående, han følger efter mig i frikvartererne og når vi spiller stikbold i klassen går han helt åbenlyst kun efter mig.

Han viser også over for hele klassen at han godt kan lide mig!

 

På et tidspunkt råbte han igennem klassen at han syntes jeg var pæn, og han bliver ved med at ligge breve til mig frit fremme i klassen hvor der står at jeg er pæn, sød o. lign. Aner ikke hvad jeg skal gøre, har prøvet at sige til ham at jeg ikke er forelsket i ham men det hjalp ikke!

 

Please please please hjælp mig!

Indsendt af: Pigen der vil h..., Pige 13 år

Hejsa, jeg har selv prøvet det med at en dreng VIRKELIG kan lide en, men man tænker bare "ad nej".. Det er rigtig svært og ubehageligt, der var den her dreng som lagde noget op på Instagram omkring mig, og om at han elske mig, jeg bad ham om at slette det men han nægtede det.. Det er gået over nu, og vi er bare venner, det du skal gøre er at du bare skal sige til ham "hør, jeg føler at det er meget ubehageligt at du render rund tog fortæller alle hvor meget du elsker mig, så vær sød at stop", hvis det ikke virker så fortæl det til en lærer! Det var dte jeg gjorde, og min lærer fortalte alt om det til en forældresamtale med drengen og hans forældre, han fik derefter en både på 500 kr for at krænke mig, jeg synes nu ikke at det var nødvendigt men sådan er det.

Håber du kunne bruge det som en slags hjælp.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej
Jeg forstår dig godt!! Syntes du skal prøve at virke( lidt) afvisende..... hvis han spørger dig, om i skal være i sammen, skal Du sige sandheden på en sød måde. ( jeg syntes du er sød men jeg har det Ikke på samme måde?)

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Kære dig
Jeg ved PRÆCIS OG KEG MENER PRÆCIS hvordan du har det jeg har gået igennem det i ret lang tid en dreng som er forelæser i mig bliver ved og ved og han lytter til alle samtaler jeg har med folk og bliver meget jaloux især når det er drenge det har noget at gøre med har sagt til ham 100 gange jeg ikker er vild med ham men det fatter han ikke men her fortiden prøver han at gøre mig jaloux og prøver og få min opmærksomhed det er så irriterende kan ikke holde ham ud bliver sp sir når jeg tænker på ham for han er også ond imod mig fordi han prøver og vise de andre drenge han er over mig men det har han sagt til mig han ikke er så forstår dig 100% men du kan gøre det hvis i er venner på snap så kan du fjerne ham hvis du ville det har jeg gjort og det hjalp meget! Især fordi at hver gang jeg rykkede min telefon stod der ikke smukke osv når jeg åbnede den

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?