6

Hvordan hjælper jeg min bror?

Pige 15 år

Hejsa alle sammen min storebror kom forleden hjem efter et besøg hos hans kæreste igennem 1 år, som også har været den eneste kæreste han har haft,

men hun gjorde det så forbi med ham og han er jo utrolig ked af det og det kan jeg sagtens forstå, da de havde lavet en masse fremtids planer

 

men alle (undtagen de to) ved jo at det er yderst sjældent at to personer bliver i et forhold, som startede på efterskolen og så til de bliver gamle, men det er ikke fordi vi har det tætteste bånd, men jeg vil virkelig gerne hjælpe ham vidre, men hvordan han trøste spiser jo ikke med sine veninder?

 

Tak på forhånd ?

Indsendt af: pigemedproblemer, Pige 13 år

hej ven :)
for det første, må du for himlens skyld ikke sige, at der er andre piger, der vil falde for ham. For det lyder som om, at det de havde sammen, var noget helt særligt. Min storebror og jeg, har et virkelig godt forhold. Og nå han har har kæreste sorger, så er det eneste som jeg skal gøre, er at bare være der for ham, ikke noget med at komme med dumme drenge kommentarer. Bare sidde og snakke og spille computer spil. Så mit bedste råd er, bare sæt dig ned sammen med ham en dag. Og spil nogle spil. Måske spørge om han er ok, og at du gerne vil hjælpe. Og så måske vil han snakke om det, ellers kan du bare sidde der sammen med ham. Det kan være nok for en dreng. Det er lidt underligt, men altså, hvorfor ikke prøve?
Fra en pige til en anden :)

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej søde og omsorgsfulde lillesøster.
Din storebror er meget heldig at have så god en søster som dig. Og han vil uden tvivl blive glad, hvis du viser ham, at du ikke er ligeglad med ham, men at han betyder noget for dig. Men som skrevet tidligere af en anden, kan det hurtigt blive for meget for din bror, så jeg er enig i, at I ikke nødvendigvis behøver at tale det hele igennem (og spise tonsvis af is), men bare det at spille nogle spil og den slags kan være helt perfekt. Men alle mennesker er forskellige, og jeg kender ikke din bror, så jeg ved ikke, hvad han har brug for af tryst og omsorg. Men prøv dig lidt frem. Start bare med at sætte dig ind på hans værelse og spørg ham om, hvad han laver eller noget i den dur. Så kan du/I tage den derfra.
Hel og lykke derude og god bedring til din bror.

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

DET ER SEJT AT DU TAGER SAGEN I EGEN HÅND

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

hej
vi er to piger på 15 år der har læst dit brev. Vi synes det er sødt af dig at du gerne ville hjælpe. Vi synes du skulle snakke med ham eller han skulle snakke med sine venner. Han kunne invitere venner til computerspil eller snakke med sine forældre. Vi håber han snart får det bedre.

Indsendt af: Pawuyah, Pige 15 år

Jeg ved ikke ret meget om kærlighed men jeg ved noget om piger, det har været svært for din bror. Selv om i ikke har en tæt bånd, så i stadig brødre, du skal på en måde vise ham, at der er piger der ude som bare venter. Og pige har et ret komplicerede liv, det er svært for dem, at koncentrere sig i to ting når man en person man elsker, så vil vi have at det handler kun om sig selv og ham, det er på et måde problemet og de er også bange for, at det er drengen som bare dropper dem.

Indsendt af: Dreng 9, Pige

Du kunne gå hen og give ham et kys og trøste ham