Indsendt af: N

Hvis du er usikker om at du kan li' hende og ikke føler at du vil være sammen med hende osv, så er du ikke forelsket i hende mere men følg dit hjerte

Indsendt af: lllllllllll

hej jeg er en pige på 13 år jeg ved hvordan det er det der med at have en kærste mit råd vil være hvis du ikke er sikke på om du kan lide hende merre så spørg om i kan holde en pause ikke slå op men altså holde en pause føles det rigtig når i ikke er kærste eller føles det forkert hvis det føles rigtig så er det du slår op hvis det føles rigtig så blir i sammen meget vigtig erat fortæller hende at i stadig kan være venner held og lykke

Indsendt af: Johan

Skriv til hende at du måske ikk kan lide hende sådan mere. Og snak om det:)

Indsendt af: Xoxo

Hey^_^, er en pige på 12. Jeg har haft en kæreste, og han begyndte ikke at kunne lide mig, han sagde ikke noget om det så derfor slog jeg op...hvis jeg var dig ville jeg ende forholdet så din pige ikke skal være bange for om du ikke kan lide hende, men bare få det overstået ;)

Indsendt af: Pige på 16

Hej, jeg er en pige på 16, og jeg har en kæreste. Jeg har prøvet ogs da jeg var mindre at være i tvivl om om jeg kunne lide min kæreste, men jeg var sammen med ham indtil jeg fandt ud af jeg det kunne jeg godt. Jeg tænkte at hvis jeg nu slog op med ham og fortrød det, fordi jeg godt kunne lide ham, ville det helle ha været et stop tab. Så vær sammen med hende indtil du finder ud af det du ville, bare hvad jeg tænker.

Indsendt af: PopHelp

Hej, jeg har haft samme problem. hvis du kan lave en lille "test" ved at kigge hende dybt i øjnene, bare kig. og så byrde svaret kommer frem for dig:)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?