10

Homoseksuel, hvordan springer jeg ud?

Dreng 16 år

Hej.

 

Jeg er en 16-årig dreng. Jeg har altid følt mig lidt anerledes i og med, at jeg aldrig har følt mig tiltrukket af piger - som de andre drenge. Jeg har derimod været meget interesseret i andre drenge.

 

Jeg er nået frem til, at jeg nok er homoseksuel - eller, det ER jeg. Jeg står nu med det problem, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal fortælle dette til mine venner.

De har alle sammen store fordomme overfor b.la. homoseksuelle, og jeg er derfor lidt urolig over, hvad deres reaktion vil være.

 

Jeg søger derfor jeres hjælp herinde. Alle råd tages i mod med kyshånd!

 

Mvh JK

Indsendt af: frækkedværg69, Pige 16 år

Jeg syntes bare du skal gøre det, de er fandme da ikke dine venner, hvis de ikke acceptere hvem du er, vel? Så kan det jo gå en af to veje, men du finder altid nogen der vil acceptere dig for den du er :D

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

[q="1"]Jeg syntes bare du skal gøre det, de er fandme da ikke dine venner, hvis de ikke acceptere hvem du er, vel? Så kan det jo gå en af to veje, men du finder altid nogen der vil acceptere dig for den du er :D[/q]

Kender det godt hvordan skal man sige det til andre og vil de misforstå det tror bare at du skam tage det stille og roligt tag dem en af gangen

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Har du set SKAM? Hvis ikke - then do it. (Norsk serie) Sæson 3 handler om homoseksualitet.

Hvis du er så sikker som du lyder - på at du er til drenge. Så synes jeg du skal stå ved det! Hvis dine venner ikke kan acceptere det - såååå er de måske ikke helt de rigtige:/ . Måske tror de at du så bliver tiltrukket af ALLE drenge...? DET er bare ikke rigtigt. De bliver jo heller ikke tiltrukket af alle piger i verden.
SÅ i kan sagtens være venner selvom du er til det samme køn.
SPRING UD I DET MAN!! GOD JUL:D

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

hej smukke jeg sprang ud i sommers og det gik helt fint da jeg fortalte mine venner at jeg var homo, så et råd til dig er at du bare siger det ligeud.

Indsendt af: Yepsi, Dreng 17 år

Hej!

Synes klart du burde springe ud, synes det fedt at sådan nogle på din alder, kan anderkende de er homoseksuel.
Men prøv først at fortælle dine forældre det, eller en af dine bedste/nærmeste venner, som du stoler på.

Måske sige det til en af dine pige venner? Prøv at fortælle det småt, så du er vant til at sige, og anderkende for dig selv, at du er homoseksuel.

Prøv at finde en løsning, som passer dig. Men du burde klart springe ud, har selv en homoseksuel ven, og han er super flink, og er ca. 16 år. Synes det er super fedt, at I tør, at anderkende I er homoseksuel.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

når du er klar gør du det. der er ingen som skal tvinge dig til det. jeg syntes at du først skal forbi dine forældre. du bestemmer selv. dette handler om dig og det er dig der skal vær klar til det før at vi skal sige noget.<3

hilsen en pige

Indsendt af: 14 år - det hel..., Pige 14 år

Hej!
Jeg er danser, og kender okay mange der er blevet homoseksuelle.
Alle har været bange for hvad deres venner, som ikke kan forstå hvorfor man bliver homoseksuel, ville sige, men som jeg har sagt til dem, vil jeg også sige til dig.

Hvis de ikke kan forstå dig er de ikke ægte. Forklar dem det, så de bedre kan forstå dig.

Nu kender jeg hverken dig eller dine venner, men du skal tro på dig selv og være "lige glad" med hvad andre vil tænke om dig...

Ved ikke om dine forældre ved det, men det kunne være en start, så kan de måske også hjælpe dig?

Ihvertfald, tro på dig selv, hvis dine venner er ægte vil de forstå! :)

Indsendt af: En anden homoseksuel, Pige 19 år

Hej JK

Kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det lige nu, for jeg havde det på fuldstændig samme måde inden jeg selv sprang ud.
Jeg var selv enormt bange for hvordan mine venner ville reagere - endda så meget at jeg troede de ikke ville være venner med mig, hvis jeg sagde det til dem.
Du skriver at du er urolig for hvordan dine venner vil reagere, fordi de har mange fordomme om homoseksualitet - jeg forestiller mig at det måske er fordi de joker og kommer med kommentarer om homoseksuelle? Det oplevede jeg i hvert fald i min omgangskreds. Men jeg oplevede også at når de kom til stykket så mente de det slet ikke - det var bare noget de sagde uden at tænke over det.

Jeg selv gik alene med det i lang tid og nåede derfor at udtænke alle de skrækscenarier som jeg troede kunne ske, når jeg fortalte det. Men heldigvis accepterede de det fuldstændigt og det kunne jeg også forestille mig at dine venner vil gøre.

Mit råd til mig er evt. at snakke med en voksen om det. Én du føler dig tryg med. Jeg selv hev fat i en lærer og det var en kæmpe lettelse af få vendt situationen med hende! Om det er en lærer, en forælder, en tante eller noget helt andet er op til dig.

Men én ting er sikkert - jeg LOVER dig at det hele bliver meget bedre når du først får det sagt!
Alt held og lykke herfra og god jul :-)
De bedste hilsner herfra

Indsendt af: Anonymous, Dreng 17 år

Du bør bare hoppe ud i det. Når du er klar. Jeg er selv homoseksuel, og jeg stod selv i præcis samme situation. Jeg mistede et par venner, og ja, det er hårdt. Men du finder ud af, hvem der er dine rigtige venner. Jeg forstår, at du er nervøs, men det hele skal nok gå. Held og lykke.

Indsendt af: erikkeselvhomo, Dreng 15 år

først snakker du bare med din bedste ven om det, og så kan i være sammen om at fortælle dine andre venner det. easy

Sex den første gang - hvad er / var du mest nervøs for?