6

Hvisken

år

Hej.
Hvordan har i med at folk fra jeres klasse hvisker? Jeg føler tit at det er mig de hvisker om.

Jeg har midstet et par venner, mine forældre siger jeg skal lade dem være men er det det rigtige?

Indsendt af: Dani299g

Hej med dig!

Jeg er netop lige kommet ud af den situation. Det jeg gjorde var for det første: at tænke; Det er ikke mig der har et problem, men dem. For det andet: jeg hviskede om dem så de kunne føle hvordan det var. Og til sidst: blev jeg venner med dem.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar, da det ikke er de samme personer der hvisker.

Held og lykke!

Indsendt af: MiniCaro

Hej Sødeste, Jeg forstår din bekymring og vil gerne hjælpe. Når andre hvisker ( måske bagtaler) så er det ofte fordi de er jaloux. Du har nok hørt det før, men fordi du har noget de ikke har. Det kan være krop eller personlighed. Du skal ignorere dem, og være ligeglade det er dem der har et problem, ikke dig. Du kan eventuelt spørge hvad de taler om, og du kan nok også se om de lyver når de svarer. Du ved du er bedre end dem, selvom det kan være træls. Så vær' ovenpå, hvis du ved hvad jeg mener :) Kh Mig <3

Indsendt af: Eliza

min klasse han snakket om at man ikke skal hviske og jeg ved godt det heller ikke er så rart jeg har selv følt mig sådan du kan måske sige det til din lære?

Indsendt af: Cla_na

Heyza!
Det er en rigtig dårlig ide at hviske om dem, hvis de hvisker om dig. Der er mange måder at klare sådan et problem.
- Du kan snakke med dem om det.
Hvis du føler at de hvisker om dig så konfronter dem. Hver ærlig og spørg om det er dig de hvisker om. De kan selvfølgelig reagerer på mange forskellige måder. De fleste vil sige nej, og du vil muligvis kunne hører på dem hvis de lyver. Jeg siger ikke at de lyver eller hvisker om dig. Du kan fx sige: "Hvis i har noget at sige om mig så sig det til mit ansigt" eller "Det kan godt være at vi er venner, men så længe at du snakker om mig bag min ryg kan jeg ikke være sammen med dig."

- Du kan ignorere det.
Hvis du føler at de hvisker om dig kan det være rigtig ubehageligt. Du må simpelthen lade de falde fra skuldrene. Du må børste det af og ignorere det. Hvis de hvisker så gå et andet sted hen. Det værste du kan gøre er at bliver sur og råbe ad dem. Det gør ondt. Jeg har prøvet det. Der kan bygges en stor klump i maven. Du må overbevise dig selv om at de ikke er det værd hvis de er sådan.

- Du kan vente.
Du kan vente på at det stopper. Det er ikke den mest effektive metode, men en gang imellem er det, det eneste der kan gøres. At vente kan være svært, for når man venter står man stille og kan ikke komme videre. Tiden slæber sig af sted og verden syntes grå og kedelig.

Du må gøre op med dig selv hvad du syntes er det rigtige at gøre. Alle metoder kan bruges, men brug dem på din måde. Der er mange flere metoder, men og oftest må man finde sin egen metode som passer lige til den præcise situation man står i. Det er aldrig nemt, men det eneste man kan gøre er at omfavne situationen og bearbejde den.

Jeg håber at min kommentar hjalp og at du får situationen redt ud.
Hilsen Cla_na

Indsendt af: Fiona 6542

[q="1"]Hej med dig!
Jeg er netop lige kommet ud af den situation. Det jeg gjorde var for det første: at tænke; Det er ikke mig der har et problem, men dem. For det andet: jeg hviskede om dem så de kunne føle hvordan det var. Og til sidst: blev jeg venner med dem.
Jeg håber at du kunne bruge mit svar, da det ikke er de samme personer der hvisker.
Held og lykke![/q]

Indsendt af: laur155a

Kære søde dig ❤️

Jeg har også prøvet det men piger kan godt være onde mod dig og andre.
Piger kan være mere onde end andre. Piger kan også hade i flere år. Men jeg syntes det er meget flot af dig og skrive her ind. Men jeg skal give et godt råd ?. Så nu kommer det. Vis piger går og kigger på dig og peger så kan du gøre sådan (i kan Vist ikke lade vær med at kigge på mig for jeg er alt for lækker) du kan også gøre sådan (hvis de hvisker så kom med i samtalen) (spørg hvorfor de hvisker om dig

Forelsket i den samme - hvad gør man?