7

Hvornår er man i kysse alderen

Pige 10 år

Hej jeg er en pige på 10 år og er forelsket i en på tolv.

 

Han er rigtig sød og jeg vil gerne score ham og bla bla.. Men jeg vil gerne kysse med ham! Men er det for tideligt at kysse med en dreng når man er 10 år?

 

Er det akavet for drengen at kysse med en der er 10 år? Hvordan finder man ud af om han er intrasseret i at kysse? Hvordan og hvornår var jeres første kys?
 

 

Håber VIRKELIG at i svare på mit brev‼️‼️

Indsendt af: pigen der støtter, Pige 12 år

Hej vi er en flok tøser som gerne vil give dig 3 gode råd:
1.se tiden an, det kan nemt blive akavet
2.lad hver med at overskride hans granse
3.gør det ikke forand nogle

Indsendt af: Anonym pige på 13, Pige 15 år

Hej pige.
Det er meget forskelligt for hvornår man er klar til at kysse. Nogle er klar i en tidlig alder, og andre er først klar lidt senere. Mit råd er hvis du føler dig klar kan du jo prøve at snakke med ham om det. Det kan være at han også gerne vil kysse dig. Hvis drengen godt kan lide dig, og du godt kan lide ham, tror jeg ikke det bliver akavet.
Håber det hjalp

Indsendt af: Teengir1, Pige 15 år

Hej du :) Hvor er det dejligt at høre du er forelsket. Især hvis det er i en person, som får dig til at føle varme. Jeg kan forstå på dig at du har lyst til en masse med ham, feks et kys. Nu ved jeg ikke meget, da du ikke har skrevet meget. Men jeg vil stadig råde dig. Du er lidt i tvivl om kys i forhold til alderen, der findes ikke nogle bestemte regler for kys og andet. Jeg kan godt forstå du vil imponere ham den flotte. Men først så du jo nød til, at lære ham at bedre at kende, inden du træder ind i et seriøst forhold og hvor der er kys, sådan noget. Hvis du ikke allerede har lært ham at kende. Det jo vigtigt at høre om, at han føler det samme som du gør. For hvis du bare træder ind i et kys, så vil det jo blive akavet for jer begge to og måske vil han ikke synes det særlig rart. Derfor hvis det var mig, så vil jeg gemme de fantasier lidt væk, du skal nok få dit første kys eller bare kys uden tvivl om. Hvis i kender eller har lær hinanden at kende og du ved at han også har følelser for dig. Så synes jeg, at du skal prøve at tage en snak med ham om hvordan og hvorledes med jer. Finde ud af om det med at være kærester, er noget i begge har lyst til. I kan sagens være kæreste, selvom han er lidt ældre, for mig er 10 og 12 par ingen ting. Kun 1-2 års forskel, det ikke meget og det skal du ikke tænke på. I kan sagens være kærester og kysse, selvom han er 12. Jeg har nogle små par scorereplikker, som du måske vil bruge. Bare være dig selv sød og smil lidt ekstra, det kan være du får hans opmærksomhed. Vis ham hvad du føler ind i og det kan jo være han falder for dig. Ellers vil jeg råde dig til gå ind her på denne hjemmesiden øverste, derefter klik på gode råd, så klikker du bare på forelskelse. Hvor de har en masse super gode råd, som du også sikkert kan bruge. Jeg venter dig alt det bedste. Held og lykke med det hele, håber på at jeg kunne hjælpe dig på den rette vej. Pøj pøj pøj
Kæmpe knus herfra

Indsendt af: Girl, Pige 14 år

Hej jeg forstår dig fuldt ud da jeg var 11 år havde jeg også et crush på en
På 12 år . Det jeg gjorde var at jeg tog det stille og roligt og startede med bare at blive venner med ham på den måde viste jeg at han også godt kunne lide mig også en måned senere spurgte han om vi skulle værer kærester og det er vi stadig Idag. Og med hensyn til det med om du er for ung til at kysse, hvis du selv synes at du er klar så er du gammel nok. Så længe det ikke bliver til noget sexuelt.

Indsendt af: Anynomt, Pige 15 år

Jeg kan godt forstå dig (har en kæreste og vil også kysse med ham men ved ikke om han er parat) altså du bestemmer selv hvornår du vil kysse. Altså du skal jo selv bestemme hvornår du er parat til at lade en drengs læber røre dine. Håber du kan bruge det til noget
Held og lykke med at score ham

Indsendt af: Anonym..., Pige 14 år

Hej.
Det er forskelligt fra person til person hvornår man er klar til det og husk og tænk på om han virkelig betyder så meget for dig jeg har endnu ikke fået mit første kys og jeg er 14 men som sakt det er forskelligt jeg har bare ikke fundet nogen endnu men mærk godt efter om han er det værd og husk st tænk om du virkelig vil.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

Hej,
Det er helt normalt at ville kysse en man godt kan lide.
Det er en god ide at lære ham at kende før i kysser/kærester.
Måske møde ham på skolen eller spørge ham om hans interesser.
Derefter måske date lidt.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?