3

Idræt.

Pige år

Kære brevkasse.
Hvis man har minstration og man har idræt dagen efter, og man vil bruger bind, og man vil helst ikke have at nogen får det at vide. Hvad skal man så gøre?

 

Man vil gerne skrive det til ens læreinde, for hun har været igennem det, og ved derfor hvad man skal gøre.

 

Men har i et bedre forslag? Jeg vil gerne høre fra jer.

Indsendt af: #1, Pige 15 år

Hej, jeg er selv en pige og kender godt til problemet.

Du behøver sådan set ikke at sige det til nogen, hvis du ikke har lyst. Det er jo op til dig. Du kan bruge tampon, hvis du har det som om, at de andre ligger mærke til dit bind. De kan ikke se tamponen, og du kan altid skifte til et bind, en ny tampon eller noget andet, når i skal klæde om eller i et frikvarter. Det der med at bruge tampon kan måske godt være lidt skræmmende, så det er helt okay og 100% forståeligt, hvis du ikke vil det. Det er jo også bare et forslag.

Det er i hvert fald godt at dyrke motion, når man har menstruation, og det er nok ikke så rart, hvis alle i ens klasse ved, hvornår man menstruerer. For det vil de jo find ud af, hvis du ikke deltager i 1 eller 2 idrætstimer i hver måned. Det ville godt nok være surt.

Men hel og lykke med det.
Hilsen #1. :-)

Indsendt af: lofrejtvillinge..., Pige 10 år

hej søde pige jeg syntes du skal tage nogen bind i skole og så håber vi at du får det godt hilsen tvillingerne?????

Indsendt af: Alberte, Pige

Hejsa. Jeg er en pige på 13 år der selv gpr rundt med sådan et problem. Jeg var virkelig nervøs første gang det skete til idræt, men jeg fandt ud af at jeg slet ikke var den eneste. de forstod mig og det gjorde det hele meget nemmere. Alle får det jo, så du er ikke den eneste. Håber at det hjalp?❤️

Hvordan har du det med din krop?