4

Irriterende drenge i klassen

Pige 14 år

Hej jeg er en pige på 14 år. 

 

Der er 7 drenge fra min klasse som jeg ikke kan holde ud. Ved de ikke kan lide mig, men det har jeg heller ikke noget imod.
Føler bare nogen gange at de taler bag min ryg, og den følelse er bare ikke særlig rar. Min klasse havde en fælles gruppe inde på Facebook men drengene smed mig hele tiden ud.

 

I starten var det fint nok, men så blev så blev de ved og ved og pigerne tilføjede mig igen og igen. Jeg spurgte hvorfor og de svarede bare at de syntes det var sjovt.
Til sidst fik jeg nok og forlod selv gruppen.

 

Føler også bare at de går ned på mig, eller noget i den stil.
De har også lavet en falsk Facebook profil med et billede af mig (ved ikke hvor de havde det fra).

 

Ved bare ikke hvad jeg skal stille op, syntes det er svært og inorere det, så ved virkelig ikke hvad jeg ska gøre.

Indsendt af: pigemedproblemer, Pige 13 år

hej søde ven
de drenge, lyder som nogle rigtig trælse nogle. Måske skulle du spørge dine forældre om hvad de synes, du skal gøre. Og hvis det ikke bliver bedre, kunne du jo skifte skole?
håber at du finder ud af noget
knus

Indsendt af: //SMILE, Pige 15 år

Hej pige!
Hold da op de drenge lyder irriterende Jeg ved dette er et meget klassisk råd at give, men snak med en voksen om det, gerne din lærer OG dine forældre. På den måde kommer der en voksen ind og griber fat og så bliver det ikke så sjovt længere når det pludselig får konsekvenser. Og hvis de bliver ved, må du blive ved med at sige det og hvis det stadig ikke stopper, må du snakke med deres forældre om det.
Jeg håber at du får styr på det, for det lyder virkelig som om at det er gået over strengen! Al held og lykke her fra! ;)

Indsendt af: Muzzer, Pige 14 år

Jah, jeg er enig i at du skal fortælle det til mindst en voksen som du kan stole på, men også en som er handlekraftig, og kan træde ind og hjælpe dig. Det er vigtigt at du for gjort noget ved det, for i mine øjne er det nærmest mobning. Det er jo drengegruppen i mod dig, og selvom de måske syntes at det er sjovt at smide dig ud af en Facebook gruppe, så syntes du det jo egentlig ikke. Hvis du virkelig ikke lige har lyst til at snakke med en voksen, så kan du også prøve selv at sige til dem, at du altså ikke syntes at det er sjovt, eller noget lignende, bare hvis de nu ikke var opmærksomme på, at du føler, at de går specifikt efter dig...
Men held og lykke herfra :D

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej pige.
Det lader til, at du bliver udsat for mobning af drengene, og jeg kan godt forstå, at du er utilfreds og selv har forladt facebook-gruppen. Det ville jeg nok også have gjordt.
Det virker ulovligt, at de har lavet den fub-profil med billedet af dig, det er i hvert fald meget dumt af dem, så måske burde du overveje at indmelde det til politiet. Men gør ikke noget overilet. Jeg synes, at du skal tale med dine forældre om det, og spørge dem om, hvad de synes, du skal gøre. De kan nok bedre vurdere, hvad der er bedst at gøre end jeg kan. Din lærer burde måske også være informeret, men igen: Dine forældre.
Jeg synes, at det virker forhastet at overveje at skifte skole. Det sker jo også på Facebook, så de vil nok bare fortsætte, selvom du skifter. Vil du slette dem som facebook-venner? Blokere dem? Bare ignorere dem og holde dig på afstand?
Jeg håber, at du/I finder en løsning på problemet. Hel og lykke.

Hvor afhængig er du af din telefon?