3

Jalousi

Pige 13 år

Hej, jeg er en pige på 13, og det er sådan, at jeg er VIRKELIG jaloux når jeg ser min veninde være sammen med andre end mig.

 

Jeg bliver virkelig ked af det når jeg ser hende grine med dem og have det sjovt...:( Har i nogle råd?

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej:)
Jeg har haft det samme problem med min veninde. Mit råd (som hjalp mig) er at bare være sammen med andre. Hvem ved måske bliver det omvendt på et tidspunkt, så din veninde bliver lidt jaloux på dig.

Indsendt af: Mathew, Dreng 15 år

[q="1"]Hej:)
Jeg har haft det samme problem med min veninde. Mit råd (som hjalp mig) er at bare være sammen med andre. Hvem ved måske bliver det omvendt på et tidspunkt, så din veninde bliver lidt jaloux på dig.[/q]

Hej.
Jeg har oplevet præcis det samme, og gør det stadig. Det er en utrolig svær og tung følelse og gå at bære rundt med. Det er ikke let og der er ikke altid en løsning som sådan på det. Mit råd som den overstående skrev, prøv og vær sammen med andre. Selvom det vil føles underligt, eller svært. Men du skal også huske og tænke på (det gør jeg ihvertfald når jeg bliver jaloux) Tænker jeg på at jeg over reagere, for det er ikke fordi min ven skifter mig ud dagen senere. Nogen gange er det godt og møde nye mennesker, og få nye bekendtskaber. Selvom det ikke lige let. Men vis din "ven" Stadig er din ven, vil personen ikke droppe dig, bare for at få et grin med en anden.

Indsendt af: Thilde, Pige 12 år

Jeg har været i det samme problem flere gange mit råd er: snak med din veninde og fortæl hvad du føler ellervære sammen med nogen andre venner og så prøv at lade som ingenting når hun Gringer med dem hun nu gør det med

Forelsket i den samme - hvad gør man?