3

Jalousi..

Pige 14 år

Hej.. Jeg er en pige på 14 som har en kæreste på 15..

Vi har gået på samme skole i et år, og har været sådan on/off kærester i halvandet år.
 

Det egentlige problem er faktisk mere et spørgsmål, fordi jeg ville gerne vide hvad i mener omkring det. Det er sådan at min kæreste tit hænger ud med andre piger.
 

Dagen før i forgårs spurgte min bedsteveninde om jeg ville med på pokemon jagt, sammen med min kæreste. Jeg sade jeg ikke vidste om jeg kunne, og det havde min kæreste også sagt, da han var blevet inviteret med. Så han valgt så i stedet at være sammen med en pige jeg ikke kender. Først var de sammen alene hjemme ved pigen, så tog min bedsteveninde ud til dem, og så skulle de ligepludselig sove der, alle 3.

 

Jeg føler mig både lidt jaloux, ked af det og vred. Jeg ved ikke hvorfor? Jeg har prøvet at snakke med ham om hvorfor, men han lader bare det hele gå ud over mig.. Som om det er min skyld. Men jeg ville gerne høre jeres mening om hvad i ville gøre i sådan en situation, eller hvis i har erfaring, om i så kunne hjælpe mig?
 

På forhånd tak..

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Hej søde. Det er en meget naturlig reaktion, det er ikke godt at have meget jalousi i forholdet, da det kan være grunden til at jeres forhold har været on and OFF. Det der vil være bedst at gøre, er at tage dig en god snak med ham - han forstår nok ikke hvordan du har det, hvis du vælger bare at blive sur og skabe en diskussion. Kommunikation er en rigtig vigtig del af et forhold, specielt hvis du vil blive ved med at være sammen med ham. Du skal også snakke med din bedsteveninde, for hun kan måske give dig svar på nogle spørgsmål som du måske tomler rundt med. Hold hovedet højt prinsesse, det skal nok gå. Du kan skrive til mig privat, hvis du vil spørge om mere.

Indsendt af: Den anonyme råd..., Pige 13 år

Jeg syntes at du bør overveje om han er det værd...

Indsendt af: Cinnamonbunn, Pige 15 år

Hej, jeg syntes du skal tage en god snak med ham om det, stille og roligt. Men det er nu meget normalt at drenge er venner med piger, og måske sker der ikke noget. Men det er vigtigt i et forhold at begge parter er glade, hvis du snakker med ham og stadig ikke har det godt med det, kan det være at i ikke er klar til et forhold? Jeg håber du kunne bruge det til noget, og at I sammen finder ud af det.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?