4

Jalousien tager over

Pige 13 år

Jeg har et kæmpe problem med jalousi... Hver gang min kæreste er sammen med andre piger end mig (uden mig) bliver jeg mega jaloux.

 

Jeg ved ikke hvorfor, og det er mega irriterende.
Der sker det samme når mine to bedste veninder er sammen uden mig, og jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre.
 

Er der nogen der har prøvet det her, eller ved hvordan man bliver mindre jaloux?

Indsendt af: CT, Pige 14 år

Hej..
Jeg kender til fulde det der med at være jaloux. Det føles som om, der er nogen der stikker en i hjertet, men det er bare jalousi.
Egentlig tror jeg ikke der er noget at gøre mod jalousi. Jeg har i hvert fald endnu ikke fundet noget der hjælper fuldstændig mod jalousi. Jeg plejer bare at skrive til personen jeg savner eller er jaloux omkring. Men ellers kan jeg anbefale at snakke med en person du stoler på, som du kan kan betro dig til..
Jeg håber du kommer jalousien til livs.
Mange kram.

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Hej vi kan godt forstå at du bliver jaloux vi tænker du kan prøve at snakke med din kæreste om det så kan det være at i kunne få en god samtale hilsen flora og Clara

Indsendt af: 2isbetterthan1, Pige 13 år

Hej pige,
Jeg kender det udmærket godt! Det der med at føle at man ikke er en del af et fællesskab eller et venskab som man rigtig godt kunne tænke sig at være med i!
Jeg kan godt forstå at du bliver jaloux når din kæreste er sammen med andre piger.
Men jeg tror han har det på præcis samme måde når du er sammen med nogle drenge fra din klasse. Og så tror jeg egentligt bare at du må acceptere at han har nogle andre venner og veninder som han gerne vil være sammen med, ligesom du nok også har nogle.
I forhold til det med dine veninder har jeg oplevet det, og oplever det stadig! Og det er lidt det samme med kæresten. Man må simpelthen bare acceptere det.
Men hvis det bliver for meget med din kæreste og han fx begynder at flirte med pigerne, synes jeg at du lige skal snakke med ham, og fortælle hvordan du har det. Så skal han nok forstå det!
Håber du kan bruge mine råd!
Knus<3

Indsendt af: ooooolivia, Pige 12 år

Hej.
Jeg kender selv alt for godt din situation. Jeg har dog ikke en kæreste, men kender det med veninden.
Det bedste råd jeg kan give, er at stole på dem. Du må huske at stole på at din kæreste, og stole på at han ikke er sammen med andre piger på "kæreste måden". Hvis det er at du stadig bliver meget jaloux på din kæreste, så prøv at snakke med dem. Hvis de er dine ægte veninder, vil de sikkert forstå dig :)
Håber det var svar nok :)
Masser knuser herfra!

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?