4

En kæreste?

Pige 12 år

Hej :)

Jeg er en pige på 12 år og jeg vil rigtig gerne have en kæreste
Jeg ved ikke om det er for tideligt for nogle af mine venner har en kæreste og de er også 12

 

Jeg kan tit føle at drengene ikke kan lide mig og holder sig på afstand;(
Og noget af det værste er at min bedste vendinde har en kæreste som hun taler om tit og de har været kærester i over et år

 

Jeg kan også føle en træng til at få en kæreste og det syntes jeg selv er mærkeligt
Hvorfor for alle andre en kæreste men ikke mig?

Det var alt fra mig håber der kommer svar igen:):(

Indsendt af: Mariawj, Pige 23 år

Hej,
Jeg tror ikke det er noget du skal gå over tænke vildt meget over, du er stadig meget ung (jeg ved godt det er irreterende når folk siger sådan, men det er du,) og jeg er sikker på du er en skøn pige, så det skal nok ske når det er helt naturligt. Husk at lade være med at sammenlign dig selv med dine veninder, de er jo ikke dig, og måske er der er dreng der har et godt øje til dig, uden at du ved det. Jeg tror på at kærligheden finder en, når man ikke leder efter den.
Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke.
Venlig Hilsen

Indsendt af: Renekito, Dreng 15 år

Hey altså jeg vil sige det er ikke tidligt og du skal bare lukke det ude med din ven og du er sikker fantastisk men det ved drenge IK og jeg vil love dig du finder den fyr du drømmer om.

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Da jeg var på din alder vil jeg også rigtig gerne have en kæreste. Ikke fordi jeg vil have en, men fordi at det var "sejt". Det var bare ikke sejt, måske lidt barnligt fordi man bare "leger" kærester for at få opmærksomhed. Jeg tror ikke at dem fra din klasse er klar til at have et modent forhold ligesom dig. Men husk: kun få en kæreste hvis du er forelsket/tiltrukket af personen, ikke hvis du er forelsket i ideen <3

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej pige.
Det er ikke for tideligt at få en kæreste som 12-årig. Men du skal ikke føle dig presset til at få en, fordi andre har det. Faktisk har langt de fleste ikke en kæreste. Det er HELT normalt.
Det er altid en dårlig idé, at være kærester med en person man ikke elsker på den måde. Det skal være fordi, at du virkelig elsker den person, ikke fordi du elsker tanken om, at have en kæreste. Der er også massere gode ting ved at være single. Fx. har man bedre tid til veninderne og/eller vennerne, og man skal ikke konstant tage hensyn til en kæreste.
Og du skal nok få en chance for at få en kæreste på et tidspunkt. Det behøver du ikke at bekymre dig om.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?