5

Hvordan for jeg mig en kæreste :/ nogen råd

Dreng 14 år

Hej :D

 

jeg er en 14 årig dreng og jeg har ALDRIG haft en kæreste :/ jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få en kæreste :P

 

Nogen gode råd?

Indsendt af: Typisk, Pige 15 år

Vælg en pige du sender lidt blikke gå lidt tæt på hende og så kan ellers bare prøve dig fremad HUSK kun EN pige ad gangen

Indsendt af: Anonymous, Dreng 17 år

du må ikk søge en! det bliver ALDRIG den rigtige hvis man bare leder, du nød til at være tålmodig!:) Hun kommer en dag hvis du bare er tålmodig og husk så det dig der skal stå frem! Det er dig som skal vise hende ej dig kan jeg godt lide ville du være min? haha:D Men husk det! det er vigtigt hun skal komme du må aldrig søge det ikk den rigtige så! Jeg har selv en kæreste og hun kom da jeg mindst ventede det! Og nu hr vi været kærester i 9 måneder!:) Så det kan betale sig at være tålmodig..:)
Hilsen: mig.

Indsendt af: Anonynmo, Dreng 11 år

Jeg har haft det samme problem. Mit råd er at vente på den helt rigtige og se om hun føler det samme for dig. Vis personen ikke føler det samme for dig er hun ikke den rigtige.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Hvis du skal finde den rigtig må det ikke være en der er let at få fat på, og når du nu skal (score) så vær naturlig det er mit råd og det har virket for mig jeg har en dejlig søde kæreste nu :D

Indsendt af: Yasis, Pige 16 år

Du har måske ideen med at du SKAL have en kæreste eller at det er cool fordi mange af dine venner måske har en. Men bare lad det komme naturligt. Jeg kan godt huske jeg også var helt opsat på at få en kæreste da jeg var 14, men rolig. Det kommer. Så bare slap af :)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?