6

Kærester med 3 års mellemrum?

Dreng 16 år

Hej.

Jeg kan rigtig godt lide i pige der er snart 14 Jeg er selv 16, snart 17
Vi kan begge to godt lide hinanden, og måske godt kunne blive kærester

 

Jeg har bare dette spørgsmål, kan man godt være kærester med 3 års mellemrum?
Mener bare det ikke er forkert når vi ikke vil have noget sexuelt?

 

Er det forkert eller hvad?

Indsendt af: nadj1702, Pige 12 år

Hej.
Det kommer nok meget an på jeres tanker. Man har jo også forskelige meninger, men min mening er helt klart, at selvfølgelig skal i da være sammen. Hvis i begge er klar, har kærelighed ingen alder;)
-
Knus..

Indsendt af: Lille Hjælper, Pige 15 år

Selvfølgelig kan I da være sammen! Kærlighed har ingen alder :)
I skal bare være forberedte på, at I er i hver jeres del af livet lige nu. Når man er så ung som nu sker der meget på bare et år. Jeg har fx en ven der er 2 år ældre end mig. Da vi var små var det ikke noget man tænkte over. Nu har han pludselig været et år på efterskole, går i 1.g, bliver 18 til sommer og skal til at køre bil mens jeg ikke engang er gået ud af folkeskolen. På det plan bliver det nok lidt svært, men hvis I begge vil kæmpe for det kommer det ikke til at stoppe jer.
Jeg synes bare I skal kaste jer ud i det. Det er så skønt når man finder en man gerne vil dele sine op- og nedture med :)
God vind, håber I får det godt sammen :)

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej,
jeg er helt enig med de to, der har skrevet før mig. Kærlighed har ingen grænser. Pas på det i har sammen.
Men vær forberedt på, at det godt kan komme til at føles som om, I er to forskellige steder i livet. Aldersforskellen er selvfølgelig mere normal hos voksne kærestepar.
Men det vigtigste er, at I elsker hinanden. Hel og lykke til jer to. :-)

Indsendt af: pigemedproblemer, Pige 13 år

hej
jeg syntes virkelig at i skulle prøve at finde sammen. Jeg mener 3 år er ingenting. Min far er for eksempel 9 år ældre end min papmor. Så søde ven, selvfølgelig skal i da prøve at finde sammen. Kærlighed kender ingen grænser. Den lader sig ikke stoppe af alder
Knus og kram til dig og din pige

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg syntes dels ikke du skulle være sammen med ham hvis du var 11 og han var 14. Syntes ikke man er gammel nok til at have en kæreste som er lidt ældre end en, når man ikke er så gammel. Men jo ældre man er, jo mere syntes JEG det giver "mening"

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Hej søde, Jeg ville bestemt ikke se noget imod at der ville være 3 års mellemrum. Især ike når i begge to er modne aldre. Jeg har en veninde som har 5 års mellemrum med sin kæreste og det ser jeg heller ikke noget forkert i.

Og når i begge to elsker hinanden er det intet problem i det.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?