11

Kærlighed

Dreng 13 år

Det er noget mange sikkert har prøvet men..

Hej børnetelefonen/andre børn jeg har et spørgsmål om kærlighed altså jeg går i 7 klasse og er 13/14 år vi er ca lige mange piger og drenge i klassen og det går godt i den vi fik en ny elev ind for et par år siden og hun er bare FANTASTISK! Men det er jeg ikke den eneste der synes og her kommer mit problem

Jeg har 4 rigtig gode venner i klassen og jeg snakker også godt med hende pigen jeg snakker tit med hende og den slags men mit problem er at jeg er for bange til at sige at jeg synes hun er sød og sjov fordi hun er den person som får mig til at grine.

Der er andre i de tidligere år der har sagt at hun og sjov men hun følte ikke det samme for dem så dem snakker hun ikke så meget med mere det er ligesom om hun synes det er lidt akavet med de andre men ikke med mig og min ven (det er lidt svært at formulere..)

Mit spørgsmål er skal jeg tage chancen og sige det til hende eller bare forblive gode venner??

Hilsen den 13/14 årige dreng

Indsendt af: Hende_Pigen_Der

Synes at du skal forblive gode venner med hende i starten, og så bare fortsætte det gode forhold i har, så kan det jo også være at hun på et tidspunkt bliver forelsket i dig. Men hvis du på et tidspunkt tænker: "Nu kan jeg snart ikke gå rundt og børe på det mere", så gå hen til hende om i 2 ikke kan snakke sammen alene, og så fortæl hende det stille og roligt der.. Held og lykke med hende :)

Indsendt af: Anonymous

hej dreng jeg syntes du skal sige det til henne for det ville jeg går vis jeg var dig.

Indsendt af: Kkk

Du burde fortælle hende hun er sød og en sjov ven og vent lidt med at gå for hurtigt igang start med at være venner derefter prøv at komme lidt frem i det så i bliver bedre venner og måske endda bedstevenner og på den måde synes hun ekstra godt om dig og så tænker hun automatisk "Jeg tror han er flink over for mig og vil have et forhold med mig men er en smule genert for at sige det eller venter han med det" når hun så begynder at spekulere og spørger forskellige personer om du har ændret dig på det seneste så vil det være så let for Så venter hun allerede på du spørger hende "Vil du være min kæreste" også er det sket
Håber du kunne bruge mit råd til noget

Indsendt af: Anonymous

Hej, jeg synes, at du skal tage det stille og roligt, så hun ikke blive bange, nervøs eller føler sig presset. Du skal bare være sød mod hende, måske flirte lidt og sørge for at hun føler sig tryk og godt tilpas sammen med dig. Det lyder det som om, hun allerede gør, men jeg har jo ikke set jer sammen, så jeg ved det jo ikke. Men du kan jo vente med at fortælle hende det, indtil hun har vist tegn på at hun godt kan lide dig et par gange. Så kan du føle dig mere sikker omkring det.

Indsendt af: Anonymous

[q="3"]Du burde fortælle hende hun er sød og en sjov ven og vent lidt med at gå for hurtigt igang start med at være venner derefter prøv at komme lidt frem i det så i bliver bedre venner og måske endda bedstevenner og på den måde synes hun ekstra godt om dig og så tænker hun automatisk "Jeg tror han er flink over for mig og vil have et forhold med mig men er en smule genert for at sige det eller venter han med det" når hun så begynder at spekulere og spørger forskellige personer om du har ændret dig på det seneste så vil det være så let for Så venter hun allerede på du spørger hende "Vil du være min kæreste" også er det sket
Håber du kunne bruge mit råd til noget[/q]
Mange tak for hjælpen er nok i "fasen" gode venner:)

Indsendt af: Ane

Start roligt ud! Hvis I sidder i en stor gruppe (eller bare dig, hende og som ven) og griner om en masse ting, så kan du prøve at sige lidt henkastet "ej, hvor er du sjov" eller noget der minder om det, bare som en hurtig indskydelse, hvis du ved hvad jeg mener. Prøv at holde øje med hendes reaktion. Hvis du kan se på hende, at det er akavet for hende, så stop, og peøv igen om noget tid. Hvis hun reagerer anderledes, smiler og siger tak eller noget ligende, så kan du jo vente til andet passende øjeblik, med en kompliment mere.
Held og lykke!

Indsendt af: Anonymous

har præcis det samme problem

Indsendt af: Anonymous

[q="6"]Start roligt ud! Hvis I sidder i en stor gruppe (eller bare dig, hende og som ven) og griner om en masse ting, så kan du prøve at sige lidt henkastet "ej, hvor er du sjov" eller noget der minder om det, bare som en hurtig indskydelse, hvis du ved hvad jeg mener. Prøv at holde øje med hendes reaktion. Hvis du kan se på hende, at det er akavet for hende, så stop, og peøv igen om noget tid. Hvis hun reagerer anderledes, smiler og siger tak eller noget ligende, så kan du jo vente til andet passende øjeblik, med en kompliment mere.
Held og lykke![/q]

Mange tak prøvede at sige til hende at hun var sjov og så smilede hun :) så det er bare en SUPER! Dag idag

Indsendt af: Anonymous

[q="7"]har præcis det samme problem[/q]
Prøv at læse indslagene folk er kommet med (mange tak for dem:) ) de har i hvertfald hjulpet mig:)

Indsendt af: .........

Bro du er blevet friendzoned

Indsendt af: Anonymous

Du skal tage chancen og sige det og se hvad hun siger til det?

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?