14

Kærlighed

Dreng 14 år

Hej er en dreng på 14 min kæreste slog op for en uge siden er ked af det og kan ikke få hinde ud af hovedt

 

men så er der en pige fra min klasse som er sød og omsorgsfuld hun skriver ting til mig og jeg tror hun kan lide mig men hved ikke hvordan jeg skal finde ud af det

 

kan jog også være hun gerne ville hjælpe mig igemmen den svære tid
Hilsen J

Indsendt af: En pige der vil..., Pige 15 år

Hej.
Vis du gerne vi finde ud af om hun kan lide dig, så prøv at skrive ,er hende. Hvis hun skriver til dig rigtig meget og svare med det samme, betyder det at hun kan lide dig.

Indsendt af: Jesper, Dreng 15 år

Jeg synes du skal spørge pigen om hun kan lide dig. :)

Indsendt af: Psdetermig , Dreng 14 år

Hej dreng på 14.
Jeg syntes at du skal begynde at tage mere kontakt til hind pigen du tror der godt kan lide dig.
Så du kommer til at tænke på noget andet.

Indsendt af: nadj1702, Pige 12 år

Hej J:)
Godt nok er jeg en pige men har prøvet nogenlunde det samme.
Når ens kæreste slår op kan man godt blive både ked af det men også fustreret og forvirret, hvilket jeg kan høre du er..
Hende din "eks" må have en grund! Det kunne jo være at hun også er forvirret?:.
-
Det er selvfølgelig altid rart at der så er en anden pige der tænker på dig:) Om hun er forelsket i dig? Godt spørgsmål?, Jeg ha
tideliger prøvet hvor jeg var i tvivl om mit "crush" kunne lide mig? Jeg fandt så hurtigt ud af at han bare udnyttede mig:(. Mit bedste råd ville helt klart være at du spørge hende? Om det så er face to face, eller om det er på sms. Det er ligegyldigt.

Men at du er forvirret er helt normalt efter at have mistet sin kæreste.

VH. N.

Indsendt af: Frey1012, Pige 15 år

Hej
Jeg ville helt klart spørge pigen om min tanke var rigtig for ved at måske få en ny flirt eller andet kan det være du glemmer din eks, men hvis du slet ikke kan få hende ud af hovedet så er det måske en god ide at spørge hvorfor hun slo op, det var mit råd..:))

Indsendt af: nadj1702, Pige 12 år

[q="1"]Hej.
Vis du gerne vi finde ud af om hun kan lide dig, så prøv at skrive ,er hende. Hvis hun skriver til dig rigtig meget og svare med det samme, betyder det at hun kan lide dig.[/q]

Altså ikke for noget, men bare fordi at hun svare betyder det jo ikke at hun er forelsket i ham? Kender det, har selv prøvet det;)

Indsendt af: Anonymous, Pige

hej 14 årige dreng
jeg er også selv blevet slåetop med.
jeg synes at du skal prøve at glemme den anden pige og søge over til den nye og prøv at være sådan venne måde sammen mehende og hvis hun viser nogle tegn så kan det være at du an få hendes mobil telefon nummer hvis hun siger nej tror jegg ikke hun kan´lide dig men hvis hun sigerja erder en chance at hun kan lide dig
og så prøv at skrive med hende og køle den anden pige lidt på køl
og det kan også være at den anden pige var forviret og stadig kan lide dig
men hvis ikke så bliv ve med at srive til den første pige og hvis der ikke er nogle tegn at den anden pige kan lide dig så spørg om i skal være kærester(den første)
hvis hun siger ja er dit problem løst

Indsendt af: Lille Hjælper, Pige 15 år

Det er helt normalt at være komplet forvirret når man bliver slået op med. Selvfølgelig kan du ikke få din eks ud af hovedet - Hun har jo fyldt en del i dit liv og det gør hun pludselig ikke længere.
Jeg tænker at du skal give dig selv ro et øjeblik. Når man lige på den måde har mistet nogen, måske helt uventet, får man nemt tildens til at kaste sig over den nærmeste der giver bare en smule omsorg. Det kender jeg i hvert fald fra mig selv. Jeg kastede mig selv over fester med alkohol og fyre involveret. Det fortryder jeg nu. Giv dig selv tid til at komme dig over din eks før du prøver på noget med en anden. Det ville jo heller ikke være fair overfor den anden pige hvis du kom til at 'bruge hende' (ubevidst, naturligvis) til at komme dig over din eks.
Jeg håber du hurtigt finder ud af det :)

Indsendt af: Dreng 22, Pige

Hej J! Dette er det bedste råd du får! ;)

Nu skal du høre min ven! Jeg er sikker på at det her lyder vildt mærkeligt lige i den situation du er i nu, da du sikkert er meget ked af det.
Men husk på at der er andre fisk i vandet. (der er andre piger ude i den store verden)
Det betyder ikke at det du havde med din eks har været ligegyldigt, men vi gør os alle sammen nogle erfaringer igennem livet. Og du skal ud og opleve verden igen, når du kommer ovenpå, ud og blive klogere på livet, prøve flere forhold, Man behøver ikke at ramme plet på første forsøg. Man skal huske at ingenting er spild af tid, men tid man bruger på at blive klogere.

Mit bedste råd til hvad du kan gøre lige nu, er at være sammen med nogle venner (behøver ikke være fysisk). Spille en masse computer eller playstation (husk Skype så du kan snakke med makkerne!!) Drop film med mor og far da det får en til at tænke...
Lige nu handler det om at få tankerne væk, koncentrere sig om noget andet og bare have det sjovt. Det handler ikke om at glemme hende, men om at acceptere at man er videre og begge blevet klogere
Det har hjulpet mig meget igennem mine braksup's, men se hvad der virker for dig, hvad du kan fordybe dig i og få tankerne på noget andet.

Lyt til disse råd og jer er sikker på du får det bedre

Kærligheden skal nok komme igen min ven!

- Mvh V

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

For det meste er det hvis personen svare hurtigt

Indsendt af: L, Pige 15 år

Jeg syntes du skal gå hen til hende og spørge om hun havde lyst til at hjælpe dig så i kunne komme til at lade hindanden lidt bedre og kende og så skal du bare glemme din gamle kæreste for hvis du ikke prøver at glemme hende så kan du aldrig komme vidre kh Laura

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej J.
Jeg er ked af, at din ekskæreste slog op. Det virker som om, at du kæmper med en masse svære følelser, og derfor tror jeg, at det ville være godt for dig, hvis du tager tingene stille og roligt og slapper lidt af.
Man kan hurtigt blive nysgerrig på om et andet menneske er forelsket i en, og det er ikke altid let at finde ud af. Men det er i hvert fald sødt af pigen, at hun vil hjælpe dig gennem den svære tid.
Mvh. #1. :-)

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej j. Du skal bare spørge om hun vil med i biografen eller på en café ? så vis hun svarer og rødmer så kan hun lide dig.

Indsendt af: Em, Pige

Halløj

Jeg har selv prøvet det med breakup og sådan nået...
Det du skal gøre er bare at prøve at tænke "han kommer sikkert tilbage" jeg tænkte tanken og selv da han ikke kom tilbage hjalp den mig stadig. Det er sgu også mega kedeligt at finde ud af at en er forelsket eller er hun??? Det ved man jo aldrig men du skal lade det være med hende og vent til at hun selv kommer og snakker med dig. Du går rundt og har et par ting på hjerte måske godt at få snakket ud om det med en veninde der lytter???
Kh. Em

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?