7

Køb af tøj!

Dreng 15 år

Hej alle.

 

Jeg er en dreng på 15 nu, og jeg vil gerne være med på moden.
Det som jeg føler er på moden er jo meget (slimjeans, rippedjeans osv, men min far siger at jeg skal gå i mit grimme gamle tøj! Det der er mit problem i det er det er ikke engang tæt på slim, men er istedet noget 80'er agtigt, og det stresser mig en del.
 

Og selv om jeg tjener mine egne penge nu (2300pm) vil han stadig bestemme hvad jeg må købe af tøj, og lige pt. Er det ihvertfald ikke bukser.
Han bliver også ekstremt sur når jeg nævner det, og han vil kun høre hvad han tænker.

Har nogen af jer måske været i en lignende situation, og hvad gjorde i?
 

 

Tak på forhånd!

Indsendt af: mads1436, Dreng 17 år

tag en ordenlig snak med ham

Indsendt af: sofie3277, Pige 15 år

er de en ide at købe det uden han ve det

Indsendt af: sofie3277, Pige 15 år

køb det uden han ved det også sig der ikke er byttemærke på

Indsendt af: Pigen., Pige 12 år

Hej, Jeg er selv en pige, og derfor bestemmer min far ikke så meget over min stil. Jeg er Genderfluid, hvis du ikke ved hvad det er, så betyder det at nogle gange føler jeg mig som pige, Somme tider dreng også nogle gange som begge eller hverken. Det har noget at gøre med det her, fordi, ligesom din far er min mor også sådan. Hun lader mig ikke få mit hår klippet, jeg må ikke gå i drenge tøj, osv. Derfor får jeg heller ikke altid følt mig som migselv, ligesom du beskriver, at du ikke kan lide det tøj din far 'tvinger' dig til at gå i. Hvis jeg var i din situation, ville jeg nok spørge min mor eller mine ældre søskende (Hvis du har nogle) Du kunne jo også eventuelt prøve at tale med begge dine forældre om det samtidig, eller måske en lærer som du stoler på. Så kunne det måske virke, så du føler dig komfortabel i det du har på.

Indsendt af: Duvilikkevidemitnavn, Dreng 15 år

Hvad med din mor hvad siger hun, og siden du tjener 2300 på en måned har du råd.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hvordan kan han styre hvad du køber? har du ikke dit eget kort? Hvis ikke ville det være super smart, havde det også på samme måde for et år siden, og nu har jeg visa kort og min mor bestemmer aldrig mit tøj mere.
Faktisk er sådan noget 80'er scarlet tøj okay moderne især med oversizes sweatshirts og cowboy jeans, det for cool. Tag et kig på Scarlet Pleasure :)
Ellers er hoodier sygt moderne og ser pisse cool ud.

Håber du kunne bruge mit svar :) knus Camilla

Indsendt af: donutman, Dreng 18 år

Kære Dreng på 15
Jeg har også selv været i den situation jeg talte bare med ham og forklarede ham den nyeste mode og jeg selv ville vælge