9

De kalder mig nørd..

Pige 14 år

Hej Allesammen!
 

 

Jeg er en pige på 14. Og jeg har oplevet rigtig mange gange, at blive kaldt nørd.

Det har jo været/er et skældsord. Så det er jo ikke særlig rart.
 

 

Folk kalder mig det, fordi jeg går på forfatterskole og fordi jeg går så meget op i skoleuddannelse..

Folk jeg lige er egentlig at lære at kende, kalder mig nørd, når jeg siger at jeg skriver i min fritid.
 

 

Hvad skal jeg gøre? Jeg vil jo helst ikke stoppe mit skriveri. Så har i nogen råd?
 

 

Kh Mig

Indsendt af: En med nørd, Pige 15 år

Hejsa,

Det er fantastisk det du gør, og 'nørd' betyder jo bare man går op i noget. Respekt.

Indsendt af: ASM, Dreng 14 år

Bare vær dig selv. Jeg er sikker på at der er nogen der synes det er vildt sejt. Inklusiv mig

Indsendt af: Mads, Dreng 15 år

Hej 14 årige pige.
Jeg kan sagtens forstå at du syntes det er træls, at dine venner går og kalder dig nørd. Jeg syntes du skal se det som et positivt at du er "nørd" det betyder jo endelig bare at du interesserer dig og ved meget om et emne. Man kan være alt fra fodbold nørd til geografi nørd, you name it! Jeg er selv meget glad for at skrive og har tilmeldt mig et forfatterskoleforløb til sommer. Jeg har også planer om at skrive som forfatter i fremtiden. Det at du går op i skolen er jo ikke et minus. Syntes bestemt ikke du skal stoppe med at skrive.
Mads

Indsendt af: Du er stærk, Pige 12 år

Hej.
Jeg elsker slev at skrive historier og jeg er glad for det.
At være en nørd er bare en ting som er fed.
Hvis dem fra din klasse ikke ved hvad nørd betyder skal de ikke kalde dig det.
Det er kun fedt at du har fundet noget du kan lide og er god til.
Der er ikke noget forkert i at gå op i sin skoleuddanelse tværtimod.
Jeg vil tro at om 10-20 år vil du være nået rigtig langt i forhold til de andre.
Du skal ikke stoppe bliv ved og ignorer dem.

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

du skal ignorere dem for de er bare nogle der ikk har noget og lave... jeg ved hvordan det er og jeg forstår godt du nok bliver lidt ked af det for det bare træls

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej.
Jeg har helt præcis det samme "problem" som dig. Jeg skriver også. Og, hvad så? Det er bare en interesse vi to har. Det skal andre ikke blande sig i. I hvert fald ikke, hvis de kun har negative ting at sige om det. Det har sådan set aldrig været et problem for mig, at jeg er blevet kaldt en nørd. Jeg har nemlig atdig vidst, at folk er forskellige, og det skal der også være plands til! Jeg blev jeg især kaldt nørd, da jeg var lidt mindre. Jeg ved ikke, hvor mange år du er, men en dag vil de ikke længere kalde dig en nørd. Det er jeg helt sikker på. Jeg føler ikke, at jeg nogensindehar taget skade af det "øgenavn". Det siger måske bare noget om, at dem der kalder dig sådan noget synes, at du er god til det, du laver og/eller er jalouxpå dig. En af dem, der gjorde det mod mig var tydeligvis jalouxpå mig. Du er i hvert fald heldig, at du har fundet noget, du kan lide at lave og sikkert også er god til. Mange leder hele livet efter deres ting. Du får stor ros fra mig, hvis du står imod dem, ligesom jeg gjorde. Måske vil du endda en dag takke dem for det. Altså, hvorfor ikke sige tak til en kompliment?
Hel og lykke med dit skriveri. ;-)
Mvh. #1.

Indsendt af: Hatersgonnahate, Pige 15 år

ADVARSEL:
Hej. Jeg undskylder på forhånd hvis du syntes jeg er træls at høre på.... Men jeg syntes ellers at du virker rigtigt venlig...

MEN..... folk vil ikke respektere dig, hvis ikke du respektere dig selv... Det virker for mig, som om at du ikke rigtigt er 100% tilfreds med dig selv og derfor vælger at skrive herind... Men du må lære at respektere at du er som du er & du er en nørd som tør være anderledes og det er de færreste der tør det! Og det er der nogen der bare ikke kan fatte, men du kan altså ikke bare lade dem værre sådan over for dig. Lad dem vide at du er ligeglad med hvad andre syntes! Det er så svært at respektere nogen der ikke respektere sig selv. Nu tror jeg jeg har gentaget mig selv mindst 5 gange & jeg regner med at du har forstået det....

Haters gonna hate...

Indsendt af: NerdyXD, Pige 14 år

Jeg er selv blevet kaldt for nørd siden jeg gik i 1. Klasse, og nu skal jeg snart i 9., og folk kalder mig stadig en nørd. Specielt når jeg fortæller dem at jeg ELSKER matematik og dansk er bare allerbedst når vi får lov til at skrive vores egne historier! Jeg har lært at indfinde mig med det. Jeg er nørd i alle fag, og jeg har altid været "klassens nørd", men tag det som et kompliment! Det betyder at du går så meget op i det at det tydeligt kan ses!
Mange gange bliver titlen "nørd" også brugt, hvis man føler sig fagligt "truet", og man har brug for bare at føle sig som den bedste. De syntes sikkert bare at du lige er det klogere, bedre, mere engageret eller måske alle tre!
Så bare bliv ved, og tag tingene som de kommer. Det kan godt være at nørd bliver betragtet som et "skældsord" af nogle mennesker, men for mig - og forhåbentligt også dig nu - er det en ærefuld titel :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
Vil starte med at sige, at du skal selvfølgelig ikke stoppe dit skriveri. Hvis der er noget man virkelig holder af at lave skal man ikke stoppe med det, bare fordi nogle siger nogle dumme ting.
Ærligt tror jeg de kalder dig nørd, fordi der ikke er så mange der skriver.. Der er i hvert fald ikke mange der vil indrømme det.. Men jeg synes det er fantastisk at du er helt din egen.
Men tro mig ordet "nørd" er jo egentlig positivt, fordi det viser jo bare at man interesserer sig meget for noget..
Men har du prøvet at sige at du ikke gider have at de kalder dig det? Ellers vil det helt klart være mit råd..
Håber virkelig de stopper med at kalde dig det, for der er ingen der fortjener at blive kaldt noget, som gør en ked af det.
Mange kram fra mig