9

Kender ikke mig selv.

Pige 16 år

Hej.

 

Jeg er en pige på 16 og jeg ved ikke hvem jeg er. 

 

Jeg går til psykolog, for at få hjælp med at finde ud af hvem jeg er. Jeg har haft det meget svært. Jeg er meget forvirret over hvem jeg er. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre.

 

Den ene dag, kan jeg gå i fint tøj og massere make up, mens den anden dag går jeg med Adidas bukser, en stor trøje og et tilfældigt par sko.

 

Nogen der har det på samme måde, eller kender til det?

Indsendt af: Anonymous, Pige 17 år

Hmm... Det er en meget svær situation du er i det kan jeg godt se.. Hmm.. Det er faktisk vildt godt du prøver noget forskelligt!:) Så kan du prøve at se hvad der passer bedst til dig!:) Men bare prøv at finde dig selv.. Ved godt det kan være rigtigt svært har nemlig engang selv prøvet det men en dag så var jeg bare mig selv en dag!:) Men håber du kunne bruge mit lille råd:D Og håber også du får det godt!<3

Indsendt af: Højere magter, Dreng 20 år

Hej
Det er helt normalt at man skal bruge noget tid på at finde ud af hvem man er, hvad ens hobby er, hvad slags tøj man kan lide at gå i, hvilken musik man kan lide at høre osv.
I en periode kan man godt lide noget bestemt og i en anden periode kan man lide noget andet. Det tager lang tid at finde den person man er resten af livet. Og noget det er noget ændre sig rigtig tit, eftersom at man får mere og mere erfaring med sig selv.
Det vigtigste af alt er bare, at man gør det man har lyst til, uanset hvad andre synes, og ikke prøver at være en person man ikke er, det bliver man ikke glad af.
Og der er ikke noget i vejen med at gå til psykolog, det er en god måde at lære at tackle problemer på.

Håber du kan forstå hvad jeg mener, held og lykke til dig!

Indsendt af: Hende pigen, Pige 14 år

Jeg kender det godt... Jeg er selv forvirret nogle gange om hvem jeg er. I starten troede jeg jeg var en som elskede at gå med makeup og være helt piget men jeg fandt ud af at jeg holder meget mere af at spille videospil og gå i afslappet tøj. Jeg tror jeg prøvede at være som mine venner i stedet for at være mig selv... Men jeg håber du finde ud af hvem du bedst kan lide at være. Du kan jo godt have to personligheder???

Indsendt af: lulus89 , Pige 14 år

Hey Kan Se at Du Har Det Ret Svært Og Du Tænker Meget over Hvem Du er !! Jeg Ville give dig Et Råd. Prøv at tag Det Roligt-unskyld min skrift jeg har lidt små problemer med min cumputer.haha,prøv at tag det roligt og tænk mere postivt
jo mere du tænker postivt jo mere for du det bedre prøv at tænke at du duer til noget og prøv at tag en dag med din veninde/mor/far/kæreste/nogen du er tryg ved.prøv at slap lidt af og tænke postivt hele dagen. bare prøv at tror på dig selv. jeg håber mine råd hjælper dig xD

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

prøv at høre her det lyder som om du har det mega sværd men du KÆMPER og det er godt mit råd er at du skal blive ved med at kæmpe fordi jeg har en søster der har anoreksi og jeg har det også sværd jeg ser hende ikke så tit og jeg kæmper meget og det gør du og det skal du bare blive ved med jeg håber du har det godt og at mit råd hjalp!!!!!!!!

Indsendt af: Smejdt15, Pige 15 år

Hej 16 årige pige.

Jeg er femten år og da jeg læste dit brev undrede jeg mig over om vi var sjælevenner eller sådan noget ;-)

Jeg står i den præcis samme situation som dig. Jeg har selv gået til psykolog for at finde ud af hvem jeg er, og gør det stadig. Jeg blev simpelthen så frustreret og bange over at jeg ikke vidste hvem jeg var når at specielt mine venner tit går og snakker om hvad de skal efter 9'ende klasse. Jeg blev simpelthen så frustreret at jeg blev helt trist. Så kom jeg til psykolog og det har været det bedste gave jeg har fået i hele mit liv. Jeg ser ting på så mange måder end jeg gjorde før og jeg lære så meget mere om mig selv om mine omgivelser.

Min psykolog plejer at sige til mine forældre og jeg at det kan godt være at jeg er sårbar, men jeg skal ikke pakkes ind i vat. Jeg ved ikke om det er det samme for dig men det bedste råd jeg kan give dig er at det tager tid, og det må godt tage tid at finde ud af hvem man er.

Det er fedt at du prøver noget forskelligt men lov mig at du ikke går i panik over noget. Ting tager tid og jeg har lært at det kommer lige så stille med tiden. Fx troede jeg at jeg var glad for kampsport... Men nej, jeg havde en del besvær med det men så hørte jeg historien omkring min afdøde farfar som levede for musik og så prøvede jeg det selv - og det er fantastisk! Det føles rigtigt og jeg føler mig fri. Jeg skriver bøger og sange, læser meget og elsker at tegne.

I starten troede jeg selv at jeg var glad for fint tøj, meget makeup og pudekampe til pyjamasfester, men nej. Jeg elsker musik, bøger, hyggetøj - både i skole og hjemme, tegne og så kender jeg ikke resten endnu.

Det kan måske føles mærkeligt at gå i så forskelligt tøj og prøve så mange ting men det jeg personligt selv siger til mig selv er: "Pas på verden, for her kommer..." eller "Hvis at folk de ikke kan lide mig for den jeg er og mine holdninger så må de smutte"

Det tog lang tid at finde ud af bare en lille procentdel af noget om hvem jeg er. Hvis at jeg en gang imellem blev i tvivl eller blev lidt trist hvis at jeg tænkte for meget over det og blev lidt trist skubbede jeg tanken fra mig om frustrationen væk og tænkte: "Det må godt være sådan her lige nu".

Ting tager lang tid og det tog heller ikke natten over for mig om at kunne sige sådan til mig selv. Smil til verden, ha' gå på mod og kom med åbne arme, så vil verden gøre det samme mod dig :-)

Jeg kender dig ikke desværre. Men jeg er sikker på at du er en fantastisk pige. Jeg håber dig alt godt, og jeg tror på dig ;-) Håber mine råd kan hjælpe :-)

Indsendt af: Hende pigen, Pige 16 år

Hej 16 årige pige.
Jeg er 16 og kender det! Det er dog ikke et problem for mig! Jeg intet mindre end elsker mine dejligt løse adidas, og så lige at smide en dejligt løs arbejdstrøje på! Der er næsten intet bedre! Men i sammen omgang elsker jeg også mine 15cm stilletter, kjoler og skinnyjeans! Men det er bare en del af mig! Nogle dage føler jeg bare ikke for at have et par stramme bukser eller trøje på i skole/uddannelse så tager jeg mine adidas bukser på! Og nogle dage føler jeg virkelig for at stadse mig ud! Og det gør jeg så! Det er bare en del af mig at have det sådan, så det er/kan vel også blive en del af dig! Men HUSK altid gør tingene for dig selv! Ikke lad andre bestemme hvordan du skal være eller se ud! Vær dig selv det kommer du altid længest med!?

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Du kunne snakke med dine venner eller familie om det

Indsendt af: Pigen med problemer, Pige 10 år

Livet handler ikke om at finde sig selv, men at crea altså lave sig selv