3

Ny klasse og nyt "hjem"

Pige 16 år

Hej du

 

Min familie og jeg flyttede, for et par måneder siden, langt væk fra det sted jeg altid har boet. Det er der, jeg havde, og har stadig, hele mit liv.

 

Før jeg flyttede, havde mine forældre sagt, hvor fantastisk det hele blev, og hvor meget bedre vi kommer til at få det, osv. Dog føler jeg det modsatte nu.

 

Jeg savner mine venner og familie, og jeg vil gøre alt for at bare komme hjem igen. Det kommer bare ikke til at ske, da mine forældre aldrig vil give mig lov. (Der skal lige siges at jeg ikke har mulighed for at pendle hjem, da jeg bor for langt væk)

 

Jeg føler mig ensom i den nye klasse, og får tit afslag og dårlige undskyldninger, hvis jeg spørger, om de skal noget efter skole. Føler ikke jeg rigtigt passer ind med menneskerne, og sidder hver dag der hjemme alene.
 

 

Jeg ønsker kun at komme hjem igen. Være sammen med mine venner og få en ny start på en anden skole.

 

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre?

Indsendt af: Sohrabi, Pige 15 år

Hej
Det kunne være at du skulle snakke med dine forældre om det, måske spørge om du eventuelt kunne flytte til en anden skole i nærheden. Hvis du virkelig føler at du ikke passer ind sammen med de andre.

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Det kunne være en god ide at holde kontakten med dine gamle venner som en start, i kan fx. bruge Skype eller messenger på en daglig basis det er det jeg gør (mine venner fra efterskolen er spredt over hele landet). Det med at passe ind kan være meget svært til at starte med, jeg har selv prøvet det et par gange og med det er mit bedste råd at du kan snakke med dine lærere om det så de kan sætte dig sammen med nogen i et projekt istedet for at lade jer vælge selv, det kan nogen gange hjælpe ekstremt, især når man er ny.

Ellers så snak med dine forældre om hvad du føler hvis du ikke har lyst til at sige det til skolen :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej.
Mit bedste råd er at snakke med dine forældre om hvor dårligt du faktisk har det. Det kan være i kan finde en løsning på det:)