9

Ny i klassen (lidt)

Dreng 13 år

Hej jeg er en dreng på 13 som gerne vil have gode råd.

Jeg startede på en ny skole i august. Jeg kunne og kan stadig lide en pige. Omkring 3 uger efter skrev jeg til hende på facebook. Jeg spurgte om hun ville være min kæreste....

 

Hun sagde nej da hun ikke bare bliver kærester med en hun har kendt i 3 uger. Hvilket jeg godt kan forstå.

 

Jeg har tænkt over om jeg nu skal spørge? Er lidt nervøs for at blive afvist

Mvh. Den usikre dreng på 13 :D

Indsendt af: FS, Pige 11 år

Hej dreng på 13. Jeg kan godt forstå dig og at du er nervøs for at sige det til hende. Jeg kan i vært fald give dig to råd, det går an på hvad du vil. Det første er til hvis du gerne vil forsøge at sige det til hende, så kunne du prøve at forklare hende hvordan du har det og du virkelig prøver at forklare det. Nu er jeg jo selv en pige, så jeg tror hun vil blive glad for at du kan lide hende selvom hun måske ikke kan lide dig, men det kræver selvfølgelig meget mod at sige det, og hvis du virkelig ikke kan få det sagt så kan du prøve at vente lidt og virkelig prøve at lære hende at kende så falder hun måske for dig, men du skal tænke dig om, altså om du virkelig vil prøve det her. Men som jeg kan læse i brevet kan du rigtig godt lide hende. Håber du kunne bruge noget, hilsen pigen.

Indsendt af: DenNyeIklassen, Dreng 13 år

[q="1"]Hej dreng på 13. Jeg kan godt forstå dig og at du er nervøs for at sige det til hende. Jeg kan i vært fald give dig to råd, det går an på hvad du vil. Det første er til hvis du gerne vil forsøge at sige det til hende, så kunne du prøve at forklare hende hvordan du har det og du virkelig prøver at forklare det. Nu er jeg jo selv en pige, så jeg tror hun vil blive glad for at du kan lide hende selvom hun måske ikke kan lide dig, men det kræver selvfølgelig meget mod at sige det, og hvis du virkelig ikke kan få det sagt så kan du prøve at vente lidt og virkelig prøve at lære hende at kende så falder hun måske for dig, men du skal tænke dig om, altså om du virkelig vil prøve det her. Men som jeg kan læse i brevet kan du rigtig godt lide hende. Håber du kunne bruge noget, hilsen pigen.[/q]

Jo tak for rådet. Jeg tror faktisk jeg vil hinte lidt hen af vejen. Men jeg er stadig åben for flere gode råd.

Indsendt af: 2isbetterthan1, Pige 13 år

Hej dreng,
Kan godt forstå at du er usikker på om hun kan lide dig eller ej.
Vi piger er meget utilregnelige, og vi kan godt lide at blive holdt af.
Noget du kan gøre inden du spørger om i skal være kærester er evt. at være mere sammen med hende.
Både udenfor skolen og inder for skolen. Sålærer du hende at kende og hun lærer dig at kende.
Nå du så føler at hun giver dig nogle sinaler eller at du bare er 100% sikker på at du er forelsket i hende, så spørg!
Men ikke over facebook vel og mærke! Ansigt til ansigt:)
Håber du kan bruge mit råd:)
Knus

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

bar brøv

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hejsa!
Jeg synes, det lyder super dejligt, at du er forelsket i denne pige. Nu er jeg jo selv en pige i din alder, og jeg ved, hvordan det er at blive spurgt. Her kommer et par råd til dig:
-Spørg hende ansigt-til-ansigt. Jeg synes, at det er bedst, hvis du i denne alder spørger hende, når I er sammen alene. Så vil det virke som om, at du faktisk mener det seriøst.
-Fortæl hende, hvad du føler!
-Vær sikker på, at det er det her du vil.

Hvis hun ikke er faldet for dig endnu, så vent lidt igen. Jeg ved, det lyder lidt hårdt, men hvis hun ikke kan se det fantastiske i dig, så er hun ikke det værd. Ingen fortjener ulykkelig kærlighed. Ellers ja så vent lidt. Giv hende nogle komplimenter og prøv at arbejde dig ind på hende som ven. Jeg vil helst have en kæreste, som kender mig og oprigtigt holder af mig. :))

Indsendt af: Blabla, Pige 12 år

Hej. Prøv at spørg dig selv hvor meget i ved/ hinanden. Hvis. Du syntes i ved en masse hinanden og i syntes i passer godt sammen så prøv at spørge. Hvis ikke så bliv ved med at blive klogere på hinanden. Hilsen mig?

Indsendt af: just do it, Dreng 15 år

Just do it (bare gøre det).

Indsendt af: Thea1, Pige 13 år

Aldrig spørger over facebook eller andre sociale medier.. Altid en dårlig Idé, sådan nogen kan piger ikke lide. Det er altid en god idé at spøger ansigt til ansigt. For det første pigen vil blive mere glad og der er større chance for at i bliver kærester og jeres forhold vil holde længere! Og aldrig slå op på sociale medier eller breve det sammen med at spøger om vi skal være kærester... Bedre ansigt til ansigt.. Altid en god idé

Indsendt af: Anonymous, Dreng 15 år

[q="8"]Aldrig spørger over facebook eller andre sociale medier.. Altid en dårlig Idé, sådan nogen kan piger ikke lide. Det er altid en god idé at spøger ansigt til ansigt. For det første pigen vil blive mere glad og der er større chance for at i bliver kærester og jeres forhold vil holde længere! Og aldrig slå op på sociale medier eller breve det sammen med at spøger om vi skal være kærester... Bedre ansigt til ansigt.. Altid en god idé[/q]

Mange tak for alle de råd. Men jeg kan dsv først spørge senere. Måske senest mandag.. Jeg skal også nok skrive hvis det bliver til noget :-)

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?