9

hvordan kommer man vidre

Dreng 15 år

Hej med jer

 

jeg er en 15 årig dreng som har været vild med en pige i snart 1½ år.

Her i sommers valgte jeg så at skrive til pigen og fortælle hende hvad jeg følte,

og blev uheldigvis afvist. Har prøvet at komme videre lige siden

og var ved at være over hende ved nytår

men førlserne blusede ligepludseligt op igen

 

og ved ikke længere hvad jeg skal gøre

Indsendt af: Tulle 14 år, Pige 14 år

hej 15 årig dreng jeg synes at du skal finde noget andet at tænke på end hende du kan lig. Måske være lidt mere sammen med nogle, af dine venner.

Indsendt af: Suppe4Life, Pige 15 år

Åh, ja... Kærlighed er den bedste ting, men samtidig den værste, hvis man bliver afvist. Hvis du VIRKELIG bare ikke kan kommer videre, vil jeg anbefale, at du evt. snakker med hende i pauserne, laver sjov sammen med hende, inviterer hende med hjem eller sådan noget? Nu ved jeg ikke hvordan I to har det med hinanden, men det kunne være en mulighed. Ellers kan du også finde en anden, som er englen i dine drømme... xD
Selvom man ikke er kærester kan man også være venner. Jeg håber du kunne bruge mine råd til noget.
Kærlig hilsen - en suppeske... :P (#Brugernavn4Life)

Indsendt af: 11 årig pige, Pige 11 år

Jeg syntes at du skal prøve at blive venner med hende og prøve at se hende sin en ven
Hvis det overhovedet ikke går kan du jo prøve at koncentrere dig om en hobby eller være sammen med vennerne håber virkelig mit svar kunne hjælpe:) ;)

Indsendt af: Anonymous, Pige 11 år

det er helt naturligt at føle sådan, og der kan gå virkelig lang tid før man er ovre det.. det er okay at græde og tænke på hende, det skal nok komme bare hav tolmodighed

Indsendt af: AmeriaRiverside, Pige 15 år

Det gør altid ondt at blive afvist :/ jeg er selv a-sexual (en sexualitet hvor man ikke er tiltrækket til drenge eller piger) men jeg har hjulpet med en masse hjertesorg ;)
Det råd jeg syndes virker bedst er at lave ting som for dig til at tænkte på noget helt andet. Løb eller gå en tur, hæng ud med vennerne, bag noget lækkert eller bare side i sengen og se Youtu/e videoer :)

Ellers snak med f.eks. Nogle af dine tætte venner (jeg ved det kan være lidt akavet nogle gange måske men det kan hjælpe. Måske se om de har nogle råd?)

Håber det hjalp lidt :)

Indsendt af: Henr360a, Dreng 17 år

Hold dig så langt væk fra hende som muligt, og hvis i kommer for tætte på hinanden, hold været (hendes parfume kan trigger) kig ned i jorderen og gå den modsatte vej.

Ta' ud og spis pizza med gutterne, spil noget call of duty (eller hvad du nu er til) også husk på disse ord "Der er ikke en spand fuld af piger der er et land fuld af piger"
Hvis du savner hende så lad vær med at benægte dine følser og bare lad det strømme, vær dig selv med lidt kæreste sorg, og før du opdager det, er du så god som ny.

Indsendt af: a n o n y m, Pige 13 år

Hej,
jeg har lidt samme problem, bare med en dreng (jeg er en pige). Jeg ved enlig heller ik hvad jeg skal gøre. men siger bare til mig selv at det ikke vil fungere lige nu. Så kan det jo være det går over..? :)

Indsendt af: As , Pige 15 år

Kære 15 årig dreng jeg har haft det på sammen måde med en dreng fra min klasse jeg selv er en pige og det kan være svært hvis man har følelser for personen jeg havde også svært ved det jeg gjorde det at snakkede med min forældre eller lidt ignorerede personen lidt jeg sagde hej og sådan men jeg tænkte ikke på det jeg tænke så må det komme en anden gang håber det kommer til at gå bedre

Indsendt af: lil D, Dreng 11 år

hun er bare dum at hun vil ik være sammen med dig. Hun hved ik hvor sej du engelige er. Bare ignorere hende, det skette også for mig men så fandt jeg ud af at hun vil bare have opmærksomhed.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?