7

Jeg kan ikke koncentrere mig

Pige år

Hej jeg er en pige på 12 år

 

jeg har et stort problem for jeg kan ikke koncentrere mig og har haft det sådan siden jeg begyndte i skole jeg har flyttet klasse en gang pga. Det

 

jeg kan ikke hænge sammen og minder mest af alt om en zombie hvad skal jeg gøre?!

Indsendt af: Cecilie, 15

Har det samme problem, men dog først efter, jeg begyndte i 8. klasse... Du fortæller ikke, hvorfor du er ukoncentreret? Har du forkerte faner åbne på computeren? Er du træt? Trænger du til at lave noget aktivt?

Indsendt af: Anonymous

[q="1"]Har det samme problem, men dog først efter, jeg begyndte i 8. klasse... Du fortæller ikke, hvorfor du er ukoncentreret? Har du forkerte faner åbne på computeren? Er du træt? Trænger du til at lave noget aktivt?[/q]

Eller er du forelsket? ;-)

Indsendt af: :-)

Hej.
Hvis der ikke er noget særlig grund til,,at du er ukoncentreret, så kan du prøve at tale med din lærer, dine forældre eller en/nogle vennner/veninder om det. De kan nok finde ud af, hvorfor du ikke kan koncentrere dig, og hvad du kan gøre ved det. I kan sikkert finde en løsning sammen. Du kan måske også tale om det med din læge eller en skolerådgiver, hvis i har sådan en. Måske er det fordi, at du tænker på en masse problemer, ikke går nok søvn, har ADHD, har det omvendte af ADHD, er forelsket, trænger til at bevæge dig lidt, er usikker, er nervøs eller sådan noget. Jeg synes, at du skal snakke med nogen om det, så de forhåbentlig kan hjælpe dig, hvilket de sikkert godt kan.
Hilsen :-).

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej.
Jeg kan godt forstå dit problem. Vi kender alle de tidspunkter hvor man ikke kan koncentrere sig, men nu skriver du at det er ofte, at du ikke kan koncentrere dig. Jeg vil foreslå dig at du snakker med dine forældre eller en lærer du stoler på først, så kan de tage dig med til lægen. Det kan også være en god ide at fortælle dine lærere det, så de ved at de skal prøve at få dig mere indblandet i timerne.

Indsendt af: Anonymous, Pige

Hej hvis det er i timerne og sådan du ikke kan koncentrere dig, kan det være fordi der er noget der distrahere dig, så hvis du fx. altid har facebook eller sådan et eller andet åbent på cmoputeren, så prøv at lukke den, og kun bruge den, når du skal.
Hvis det er fordi du ikke aætid forstår alt hvad læreren siger, og ikke kan huske det, kan du prøve og tage noter når din lærer forklare noget, så koncentrere du dig om det, og du husker det bedre når du skriver det ned.
HVis det fordi du gerne vil lavet noget hele tiden, kan du prøve og få sådan en lille "bold" som du kan sidde med i hånden.
Prøv eventuelt og snakke med din lærer om det. Men det ved jeg at mange skriver, og mange kan ikke lide at snakke om sådan nogle ting med sin lærer.
Men jeg håber du finder en løsning.
KH. Pige 14

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

det kan være noget på dit bord der distrahere dig, så prøv at have en helt rydet bord. Og kig meget på læren, eller den der snakker.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Tak for alle de fantastiske råd ;)