5

Konfirmation

Pige 14 år

Hej allesammen

Jeg er en pige på 14 år, og jeg skal til en klassekammerats konfirmstionsfest om 2 uger!!
 

Og jeg ved ikke hvor mange penge jeg må bruge på gave, mine forældre siger at jeg selv skal bedømme det, dig maks 300-500 kr.
Syntes selv vi er ret gode venner, vi er selvfølgelig ikke bff, men vi går sammen og snakker sammen hver dag i skolen

 

Jeg tænker 200 men er det for meget?
Elller for lidt?

 

Jeg går på en privatskole så penge er en stor ting... Man vil ikke give for lidt, men hvis man giver for meget tror alle bare man er en "Rich kid"
Hjælp!

 

Hilsen pige på 14

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Hej med dig (:
Jeg skal selv til konfirmationsfest om 3 uger.. jeg har det på samme måde med hende jeg skal til fest hos og går også på privat.. Jeg har valgt at give hende 300,- da jeg synes at det er passende for det er ikke for meget eller for lidt. 500 er hvad jeg får af min faster da hun gav min søster det samme og det er jo en i familien men jeg synes at 200 er lidt lamt da det jo er en ret god ven

Håber mit svar kan hjælpe (:

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Det virker som om at du er kommet ud i et "Mindre problem", men der er altid plads til det! Jeg ville nok give personligt for 350-40,- Men det er jo bare min mening :D Og jeg vil love dig at du ikke kommer til at virke som en "Rich kid" men der imod en virkelig god ven! Jeg tror ikke folk lægger mærke til det, men en god gave kan lede til et stærkere forhold ;) Jeg skal selv konfirmeres om 2 ugers tid :P

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

250-300 kr, er fint. Det er hva jeg giver ?

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

jeg ville give 400kr :D fordi det sker en gang i hendes liv så hvorfor ik :D

Indsendt af: MKHJ<3, Pige 13 år

Hej er selv en pige der skal konfirmeres. Og skal også ud at købe gaver til mine venninder og venner. Så synes du skal give for cirka 400 kr da det er din gode ven. Og det giver mening at hive for det beløb. Eller du kan lave en billed collage og sætte pengene ind i rammen også bare give hende cirka 350 kr. Det gør jeg også selv.