3

Kristine Sloth

Pige 10 år

Hej Børnetelefonen. Jeg er 10 år gammel og er stor fan af Kristine Sloth (en youtuber). Her for nogle dage siden lavede hun en video om at man kunne betale 18 kroner for et bind man kan genbruge til kvinder i Afrika (kan ikke huske hvad landet hed).

 

Jeg spurgte mine forældre om de ville hjælpe mig men de sagde at de ikke ville. Min mor ville ikke engang høre hvad det var for noget. men det er jo kun 18 kroner at ofre.

 

håber at i kan hjælpe med at overtale mine forældre til at ofre 18 for at gøre en kvinde en STOR tjeneste. tak på forhond.

Indsendt af: mit navn det st..., Pige 13 år

Hej Pige på 10
Jeg forstår helt sikkert at du gerne vil hjælpe, og hvis det er dine penge, kan dine forældre vel ikke forbyde dig at bruge dem på en god gerning, kan de?
Håber jeg hjalp
Hilsen en pige på 13

Indsendt af: Cillepigen, Pige 21 år

Hej pige på 10 år.
En god idé, når man gerne vil "overtale" ens forældre til noget er, at sætte sig ned og snakke med dem. Det kan f.eks. være til aftensmaden eller om aftenen inden du skal i seng. Sig så til din mor eller far, at du gerne vil snakke med dem om noget. Forklar så situationen, at Kristine Sloth har reklameret for, at man kan hjælpe folk i nød på hendes kanal, og at man altså donerer de 18 kr. til et godt formål netop at hjælpe en kvinde i Afrika. Spørg så, om ikke de vil hjælpe dig med at gøre dette, så i er sikre på, at pengene ender det rigtige sted og får undersøgt det ordenligt.
Mvh Cecilie

Indsendt af: Melissa, Pige 13 år

Sig til dem at de får en fantastisk samvittighed hver dag for at gøre det. Der ville også være mange der vil takke dem for deres gavmildhed