7

Kyssede min bedste ven

Pige 14 år

Hej...

 

Jeg havde for nyligt min bedste ven overnattende hos mig (til en filmaften). Vi sad bare helt normalt og så film, men så begyndte han at prøve på at kysse mig og komme tættere på mig.

 

Jeg startede med at skubbe ham lidt væk, men jeg prøvede vel bare ikke nok, for han blev ved.

Det endte så med at vi kyssede, men jeg skubbede ham væk bagefter og sagde at jeg altså ikke var klar til at have en kæreste eller sådan noget. Det respekterede han, men lidt efter begyndte han igen.

 

Jeg prøvede roligt på at skubbe ham væk igen (jeg har meget svært ved at sige nej...). Han stoppede igen, men det gentog sig flere gange senere på aftenen.

 

Det som jeg gerne vil have hjælp til er, om han gjorde noget forkert eller om jeg gjorde? Kan vi stadig godt være venner? selvom vi har kysset og det måske er lidt akavet mellem os?

 

Hvad skal jeg gøre hvis det sker igen?

Indsendt af: Anonymous, Dreng 14 år

Du kan sige til ham af du godt vil snakke med ham om hvad der egentligt skete, også kan du fortælle af du ikke er klar til af få en kæreste, men sig det på en pæn måde og når du skal fortælle det til ham, find et stille og roligt sted hvor det kun er jer.

Indsendt af: Tulle Anonym, Pige 15 år

Jeg syntes at du skal snakke med ham om det jeg har gjord det samme og det hjalp at jeg snakkede med ham om det så nu er vi venner igen jeg vil anbefale at du snakker med ham

Indsendt af: Pigen som gerne..., Pige 12 år

Kære pige
Først ville jeg sige at det var godt at du sagde nej. Og det er selfølgelig hans fejl at han ikke stoppede. Og i kan selfølgelig stadig være venner hvis du og din ven gerne vil. Næste gang Du ser ham eller noget syntes jeg bare at du skal tage det som om det ikke er sket noget men hvis du gerne ville tale om det syntes jeg at du skal hive ham til siden og lige tale om havd der skete og det Ikke skal sge igen håber du kan bruge det til Noget held og lykke

Indsendt af: Oline<3, Pige 18 år

Siden du skriver her på børnetelfonen, må det betyde at det er noget du er ked af/går dig på. Hvis man har lyst til at kysse og kæle med én dreng, så skal det føles rigtigt. Det lyder ikke som om du synes det føltes rart og rigtigt. Sig det til ham som det er. At du er glad for det venskab i har, men at du synes det var lidt for meget sidst og at du ikke er interesseret i at være mere end venner med ham. Måske går det ud over jeres venskab i noget tid, men hvis han ikke vil være venner på grund af det, så er han måske bare ikke en så god ven som du troede.. så må du ud og møde nogle nye søde mennesker, som accepterer dig og dine grænser. Håber du finder ud af det. Hilsen Oline

Indsendt af: Jeg_prøver-, Pige 14 år

Hej, jeg synes ikke st din bedste ven lyder som en god ven. Du skubbede ham væk flere gange, og sagde at du ikke var klar til at have en kæreste O.S.V håber for din egen skyld at du enten vælger at tage det op med dine forældre eller ham. Sig eventuelt at du er rigtig glad for at have ham som VEN og at du ikke vil ødelægge jeres forhold??

Indsendt af: Alexander, Dreng 15 år

Hej med dig!

Det lyder bestemt ikke rart, og hvor er det godt, at du tør at sige fra!
Det er selvfølgelig ikke i orden, hvad din bedste ven har gjort. Det er selvfølgelig ham, der har gjort noget forkert, hvis han har gjort noget, du ikke har brudt dig om.
For, at jeres venskab netop ikke skal være akavet, ville det være en god idé at tale om det.
Vil han ikke lade vær, må du i værste tilfælde gøre det som for de fleste er en refleks: giv ham en lussing.
Husk nu, at det skal ikke bare være, hvis han gøre det en gang til efterfølgende, men hvis han uafbrudt bliver ved.
Ellers indtil da bede ham om at stoppe.

Håber, du kunne bruge mit svar. (-:

Indsendt af: Twillizia, Pige 15 år

Hey.
Som jeg læse det syntes du at der er lidt akavet mellem jer nu. Og at du gerne vil vide hvad du skal gøre hvis det sker igen, er det korrekt?
1. Det som jeg gerne vil have hjælp til er, om han gjorde noget forkert eller om jeg gjorde?
Du gjorde abselut ikke noget forkert, men din ven havde nok bare lidt svært ved at forstå at du ikke havde lyst til at kysse ham. Hvis han havde følt at du havde givet ham nogle signaler om at du også var interesseret i ham, kan det måske være svært at skubbe den tanke væk med det samme.
2. Kan vi stadig godt være venner? selvom vi har kysset og det måske er lidt akavet mellem os?
Selfølgelig kan i være stadig være venner, og angående at det er akavet, hvis nu du stopper med at tænke på at det er sket og bare siger til dig selv at det hele er som før, tror jeg også at det kan blive sådan, det kan også være at han prøver at glemme det.
3. Hvad skal jeg gøre hvis det sker igen?
Hvis der sker igen skal du nok tænke over om det så er en rigtig ven. Du kan også tale med ham om det, men jeg vil råde dig til kun at gøre det hvis han gør det igen ellers kan det blive meget akavet.

Forelsket i den samme - hvad gør man?