4

Læren

Pige 10 år

Hej brevkasse

 

jeg har et problem fordi jeg kan ikke kan lig en lærer.

Jeg føler at han altid er efter mig.

 

Hvad skal jeg gøre??

Indsendt af: Julesokken, 13 år

Hej, det eneste spørgsmål jeg har er hvordan efter dig? Men jeg vil prøve at hjælpe, det må være lidt skræmmende at føle som du føler, og hvis jeg var dig ville jeg snakke med skoleekspektøren, hvis det er meget slemt, og hvis du er bange for det, så snak med dine forældre, som der så kan tage fadt i skolen, og så kan du så sammen med dine forældre fortælle hvad du oplever!
Hilsen mig

Indsendt af: nata6739, Pige 14 år

jeg ville helt klart, spørge ham lige ud, om hvorfor at han behandler mig som han gør, og om det er fordi, at han ikke kan lide mig.
ellers kan du snakke med en af de du har nemt ved at snakke med, om det var noget de vidste noget om, eller kan gøre noget ved.

håber du kunne bruge det :)

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Hej
Det lyder virkelig ikke rart. Måske du evt. kunne snakke med dine forældre om det, eller en anden lærer, som du bryder dig mere om? Ind i mellem ved de voksne bare hvad der skal til.

Indsendt af: Swaggi12345, Pige 10 år

Hej det lyder ik særlig sjovt jeg har det nogle gange på samme måde min nye vikar er blevet vores nye klasselærer fordi vores rigtige klasselærer er gået ned med stress vi havde emleuge fordi vi skulle sy kostumer til 5 klasses skuespil det var ik særlig sjovt og jeg hørte kun de her ord ....julie ta lige den mappe...saml de knappenåle op...nej er du sindsyg... det gjorde mig rigtigt ked af det alle os på "syholdet" følte os som slaver en dag da jeg kom hjem græd jeg og min mor prøvede at trøste mig rigtigt meget det hjalp og det var rigtigt dejligt prøv at snakke med dine forældre om det og tænk lige over om han/hun altid har været ond over for dig og spørg ham/hende evt. Om det går godt og sådan noget så kan det være personen måske siger nej mig og min mand/kone er lige blevet skilt eller et eller andet som kan være årsagen til at personen har været strid sådan var det ogs med min lærer hun var ret tyk og havde ret lavt selvværd det gik ud over os og det skal det ik prøv som sagt at virke sød over for personen så kan det måske være at han/hun siger noget som er årsagen til alt det du siger ellers snak med dine forældre de vil sikkert forstå dig hvis du har nogle ældre søskende så prøv at snak med dem om det.... jeg håber jeg kunne hjælpe og undskyld hvis der er stavefejl ❤????????????