5

Langdistance forhold

Pige 12 år

Hej!:)

 

Jeg går bare direkte til sagen, så nu skal i høre.
Jeg har skrevet med denne her søde dreng i snart 2 måneder.

 

Jeg er 12 (bliver snart 13) og han er 13.
Vi kan begge to godt lide hinanden men problemet er at jeg bor i København, og han bor i Jylland.
 

Jeg har et ret tæt forhold til min mor, men jeg tør ikke snakke med hende om det, hun vil ikke have jeg mødes med fremmede.. Men han er jo heller ikke rigtig fremmed mere?
Jeg er også bange for hun siger vi skal stoppe med at skrive og at vi så skal have en lang snak om hvem man skriver med på nettet..
 

Har i prøvet noget lignende?
Hvad skal jeg gøre?
 

Tak på forhånd!
Kh A

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Jeg skrev selv med en dreng engang, og jeg følte også at han var rigtig sød, men det ville være en rigtig god ide at spørge om hans billede, da det er enkelt at se om det er fake eller ej. Jeg talte heller ikke med en værge om det, og det er jeg glad for den dag i dag. Jeg fik drengen til at sende et billede, jeg vidste selvfølgelig at det var fake da jeg så det, jeg afbrød kontakten med ham og det er jeg glad for.

så bare spørg om et billede hvor han rækker tunge og blinker med et øje eller noget i den stil.

Indsendt af: //SMILE, Pige 15 år

Hej A! Forstår godt hvorfor, at du skriver. Det kan være hårdt at skulle snakke med sine forældre om sådan noget. Som der også blev skrevet så tjek at det er en rigtig person du snakker med. Tjek med billede, skype osv. Du skal være fuldkommen sikker. Hvis det viser sig at han er den du tror han er, så snak med din mor om det. Hun vil også kunne hjælpe dig hvis der sker noget, som du ikke er forberedt på. Håber at det hjalp! Mange hilsner //SMILE!

Indsendt af: Cookie, Pige 13 år

Det er en rigtig god ide at spørge ham om billeder, Skype osv. Til mig lyder det som om at i har et "SMS forhold". Det kunne jo være at han var en helt anden person i virkeligheden? For en hver kan jo bare skrive en besked, og sende den. Derfor skal du snakke med ham, lære ham bedre og kende indtil du føler dig 100% tryg. Og til det med din mor, hvis i virkelig har et tæt forhold så skal du også turde at sige sådan nogen ting! Dine forældre/ din mor vil dig det bedste, derfor kræver det ærlighed. Tænk grundigt over det, og mange gange held og lykke :)

Indsendt af: SaraZ, Pige 10 år

Hej.. Pige på 12. Altså Jeg syntes Du skal kaste dig ud i det Og se Hvad din mor siger til det. Det jo bedst Hvis man ikke går Og har noget der plager en :) Og du sagde selv Han ikke var så Fremmed mere, så... :-) og ikke tænk På at din mor siger "Jamen Jeg syntes Ikke du skal snakke med ham. Fordi man må ikke snakke med fremmede" osv. fordi Man ved jo aldrig Hvad de vil sige til sådan noget..så ja bare kast dig ud i det og Lad resten Gøre sig selv..:D Kh S....

Indsendt af: TheBoy, Dreng 13 år

Kære pige på 12-13 år

Jeg har det på samme måde, min kæreste bor på Sjælland og jeg bor på Jylland. Og vi har snakket med billede på, og det kan jeg anbefale at du også gør. Fordi så kan du se ham i virkeligheden og se om det er sandt det med hans alder. Håber det hjalp ?

Mvh TheBoy