5

Har lavet noget MEGET dumt

Dreng 16 år

Hej alle.

Har haft en veninde i 3 måneder, men pludselig mente hun vi skulle holde en pause og var kolde overfor mig. Lige ud, altså blev brændt af.

Men desværre har jeg et stort temperament. Downloade en spam bot og spamede trusler af til hende.

Som smadre dig, so, har adgang til din facebook, og kan lukke dit internet i en uge..

 

Men nu vil jeg sige undskyld og har VIRKELIG dårlig samvittighed.Men problemet er at hun har blokeret mig på ALT.

 

Hvad skal jeg gøre? Er så ked af det over at have mistet hende pga. mit temperament

Indsendt af: sali, Pige 23 år

Det er en helt naturlig reaktion at blive vred/ked af det/frustreret og hævngerrig, når man ikke føler sig tilstrækkelig. Det er helt klart MEGET dumt, det du har gjort, men du har i det mindste dårlig samvittighed over det, hvilket betyder at du fortryder og du godt selv er klar over, at den er gal. Alle kan fejle, men det er ikke alle, der har mod nok til at indrømme sine fejl og tilmed undskylde for dem. Så det er virkelig flot.
Når jeg bliver sur/ked/frustreret, så hjælper det altid at løbe en tur eller dyrke noget motion. Der kan man få alle sine frustrationer ud!
Når det er sagt, så skal du nok overveje om din veninde er kampen værd. Hvis du har gjort alt muligt for at undskylde og hun ikke vil lytte til dig, så er det jo bare hendes tab. Du kan gøre et sidste forsøg og sende hende et brev, hvor du fortæller det hele som det er, og at du gjorde fordi du var ked af det, men at du fortryder det meget og at du gerne vil gøre det godt igen. Hvis ikke hun vil tage imod din undskyldning, må du respektere hendes valg og lade hende være. Det er ikke værd at spilde sin tid på personer, der ikke vil dig, når du i stedet kunne bruge tiden på at få nye gode venskaber eller være sammen med dem, som gerne vil dig. Husk altid på det.

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

Hej pige,

Det er synd for dig at du har mistet din veninde men detxer jo også lidt din ejen skyld så hvis du kan snakke med hende i virkeligheden, så vil hun nok lytte

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Du kunne tale med hende om det og vis hun ikke lytter så kan du ringe til hende

Indsendt af: #1., Pige 15 år

Hej. Det er sejt og super modigt, at du tørrer at indrømme den uheldige fejl, og at du vil sige undskyld til hende. Det skal du have stor ros for.
Hvis det er muligt, kan du skrive et brev til hende og smide det i hendes postkasse eller måske et andet sted, hvis det er bedre. Du kan også se om hun vil tage imod det, hvid du bare giver hende det i hånden, elller du kan se om hun vil tale med dig i virkeligheden.
Hun føler sig nok såret og måske bange for at tale med nogen om det og at være i nærheden af dig, men jeg synes virkelig, at du skal prøve at få talt med hende. Jeg synes faktisk også, at hun skylder dig en forklaring på, hvorfor hun vil holde en pause, hvis hun ikke allerede har givet dig det. Hvis i virkelige er(/var) gode veninder, vil hun helt sikkert også gerne tale med dig om det, selvom hun måske ikke siger det.
Du får et kæmpestort hel og lykke herfra. :-) Hilsen #1.

Indsendt af: Anonymous, Dreng 10 år

hej pige du kan da snakke med hende det er lidt overdrevet men det er ikke helt skidt det du skrev til hende men du kan da gå hen til hende og spørge om i ikke kan få en god snak om alt det der er sket og det er bedre end at ringe eller sende hende en snap eller noget andet jeg syntes at du skal gå hen til hende og snakke med hende hvis hun ikke gider at lytte til dig så er hun ikke det værd

Forelsket i den samme - hvad gør man?