3

Led dreng i klassen

Pige 10 år

Hej. Jeg er en pige på 10 år gammel.

Der er en led dreng i min klasse som mobber ALLE.

 

Vores lære har mere end mega mange gange talt med ham. Han siger kun spurgt og store fede læs lort.

 

Alle har prøvet at blive sorret af ham i klassen. Side han kom, har klassen ændret sig.

 

Hvordan siger jeg til ham han skal prøve at dæmpe sig? (Har prøvet han sagde spurgt)

Kh anonym

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hej søde pige.
Det virker som om, at han overskrider mange grænser. Det er ikke godt. Jeg ved godt, at I ikke er teenagere endnu, men måske kan du bruge det til noget. Nogle gange, når teenagere flipper ud, er sure, snobbede osv., er det tegn på, at de har brug for at tale om et problem de har. Tror du, at ham drengen har et problem han gerne vil tale om? Måske føler han sig ensom, eller noget. Jeg har ikke situationen på tæt fod, så det jeg skriver er måske forkert. Jeg synes, at du skal tale med dine forældre om det. Måske burde du/I gøre din lærer opmærksom på, at drengen måske opfører sig sådan, fordi han har et problem derhjemme eller sådan noget.
Mvh. #1.

Indsendt af: pdt, Dreng 23 år

Hej anonyme pige

Det er rigtig træls, når én enkelt person ødelægger en hel klasse, fordi han opfører sig dårligt. Det kan gøre det rigtig trist at møde i skolen.

Er det noget, I har snakket om, dig og dine klassekammerater? Er det alle i klassen, der er enige om, at han er blevet et problem? Min erfaring er, at mobbere ofte mobber for at lokke en reaktion ud af deres ofre. Har I tænkt over, hvordan I reagerer, når han mobber jer?

Hvis I bliver provokeret af hans opførsel, så giver I ham det, han gerne vil have.

Har I overvejet at lave en aftale i hele klassen om at ignorere ham, når han mobber. I kan støtte hinanden, hvis nogen blive såret.

Har I bragt det op overfor jeres forældre? Måske kunne læreren eller jeres forældre kontakte hans forældre og tale om hans attitude frem for kun at snakke med ham om det? Det er sværere for ham at holde en "smart" attitude overfor sine forældre.

Kærlige Hilsner
Ham, der tilfældigt stødte på brevet

Indsendt af: Emilie bb, Pige 15 år

Hej den dreng har et problem han mobber andre fordi han ikke selv syndes han er god nok spørg din mor om hun vil snakke med din lærer ellers kan du selv snakke med din lærer og spørge om din lærer vil tage en snak med hans mor håber du kam bruge svaret