4

Lesbisk?

Pige 12 år

Hej jeg er en pige på 12 år, jeg har i ca. 2 år. Været i tvivl om jeg er lesbisk.

 

Jeg ville bare høre om der er nogen der er i samme situtation og om hvordan man spørger en pige om man skal komme sammen.

 

Vær sød at skrive hvis i har det på samme måde.

Indsendt af: Star, Pige 23 år

Kære pige på 12 år.

Du behøver ikke at stemple digselv som lesbisk, hvis du bare er i en ekspreimenterende fase :-) Har du nogensinde været "lun" eller forelsket i en dreng, eller gælder disse følelser kun for pigerne?
Har du en bestemt pige i dine tanker, som du bare ikke kan glemme? Får du hjertebanken når I taler sammen og har du lyst til at kysse hende? Eller er I bare nære veninder, som kan dele alt uden at du får lyst til at røre/kysse hende?

Pas på med at spørge om I skal komme sammen direkte, hvis pigen ikke sender dig flirtende signaler tilbage. Dette kan skræmme/chokere pigen. Men gå i dybden; tal med hende stille og roligt og prøv at lyt efter om hun har det ligesom du.

Held & lykke!¨

Kærlig hilsen
Den biseksuelle pige på 23 år.

Indsendt af: Anonymous, Pige 12 år

Jeg ved ik' i nu om jeg er lesbisk, men jeg har alligevel et råd. Hvis du er lesbisk så er du ledbisk, og det aksepterer man efter hånden. Bare vær Dig selv!
Hilsen mig

Indsendt af: LW, Pige 13 år

Jeg har også gået og undrer mig om sådan noget. Jeg tror egentlig bare at jeg er i en lidt forvirret periode. Hvem ved, måske er jeg lesbisk/biseksuel når jeg bliver ældre. Jeg anbefaler dig bare at vente og se. Hvis du føler dig tiltrukket i piger er der en okay stor chance for at du er lesbisk. Jeg er helt vildt forelsket i en pige fra min klasse, jeg sagde til hende at jeg syntes hun var nuttet og at jeg måske ville kunne lide drenge i fremtiden.

Indsendt af: Hende der super..., Pige 14 år

jeg er 14 og jer er
LESBISK OG STOLT
Elsk dig selv lige meget hvad, jeg kan desværre ikke hjælpe dig med at spørge en pige om hun vil komme sammen.
Jeg er ikke selv kommet ud af skabet endnu..... ; )