20

Lever på en løgn.

Pige år

Jeg er en 13 årig pige, der føler sig ret moden af sin alder. Jeg ligner bogstaveligtalt, ikke en på 13.

 

Her for 2 måneder siden ca. begyndte jeg at, skrive med den her 18 årige dreng. Jeg har ikke fortalt ham min rigtige alder. Har fortalt, jeg er 15.

Vi laver hjerter og skriver søde til hinanden. Han giver mig mange komplimenter. Ved godt dette er ret forkert, men har haft kysset med ham og han har også haft taget på mig.

 

Har fået følelser for ham. Ved ikke hvad han tænker og føler. Jeg kan blive jaloux over, hvis jeg ser ham med andre piger, på omkring hans alder.

Forskellen på alderen, i den alder jeg er i, betyder meget for mange. Får ikke lyst til, at lyve over for ham, men der ingen 18 årige, der vil være sammen med en på 13.Det tror jeg simpelthen ikke.

 

Bange for, hvordan han ville tænke om mig, hvis jeg fortalte sandheden. Ved ikke om han har følelser for mig. - Ved godt der stor aldersforskel. Han kan få lov til mange flere ting end jeg.

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre..

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Sig det til ham, og hvis han ikke gider dig længere, så er han ikke det værd!

Indsendt af: AmalieAnonym , Pige 16 år

Det er et stort dilemma du er i. Da du er under 13, er du under den seksuelle lavalder, og derfor finder jeg det vigtigt at du fortæller ham at du kun er 13, da det kan få store konsekvenser for ham. Selvfølgelig kan han altid sige at din alder ikke har betydning og så er alt jo godt. Jeg ved at det kan være svært at sige sådan noget, og især hvis du er bange for at han ikke vil dig længere, men det er det bedste at han får det at vide. Og hvis han ikke vil være med til det, så er det jo hans beslutning selvom det kan være svært. Hvis han er ligeglad, så er der intet at frygte og du behøver ikke længere lyve overfor ham. :)
Håber virkelig at du finder ud af det og på en eller anden måde, forbliver glad.

Indsendt af: AnneSofie, Pige 15 år

Sig sandheden til ham. Hvis han dropper dig, så var han ikke det værd :)

Indsendt af: Maja2208, Pige 13 år

……….....
Jeg tror at jeg måske har taget fejl
Men det lyder altså som om du skriver at den sexuelle lavalder er 13
Men det er altså 15

Indsendt af: #1, Pige 17 år

Hej pige på 13 år.
Jeg godt forstå, hvorfor du lyver for ham. Det er frygten. Han må virkelig betyde meget for dig. Men det gør det ikke okay at lyve om din alder for ham. Det er godt, at du er villig til at ryde bod på det. Det er jeg glad for, og tillykke med din store forelskelse. Udfra det I skriver til hinanden, at I har kysset og den slags virker det som om, at han også er meget forelsket i dig. Jeg synes, at du skal fortælle ham sandheden og forklare, hvorfor du løj. Jeg tror, at han elsker dig højt nok til at tilgive dig og fortsætte som det er. ? Jo længere tid, du venter, jo dårligere vil han nok reagere. Det er også lidt syndt, hvis han finder ud af det på en anden måde end, at du selv taler med ham om det.
Den sexuelle lavalder er altså 15 år. ? Derfor burde han måske også kende din rigtige alder.
Hel og lykke herfra.

Indsendt af: AmalieAnonym, Pige 16 år

[q="4"]……….....
Jeg tror at jeg måske har taget fejl
Men det lyder altså som om du skriver at den sexuelle lavalder er 13
Men det er altså 15[/q]

Yes, du har ikke taget fejl, jeg skrev bare forkert. ;-)

Indsendt af: Den forstående, Pige 13 år

Jeg forstår dig 100p. Jeg er nemlig også 13 bilver 14 om en måned, og føler mig over hovedet ikke 13. Lige nu skriver jeg med en på 17. Og han er rigitg sød. Jeg skrev også at jeg var 15.

Jeg vil sige at det kommer an på hvordan du er i kontakt med ham, hvis du forstår. Fx facebook, beskeder, snapchat osv. Men måske prøv at spørg om, hvad han ville sige, til hvis han skrev med en på 13. Og giv små hints til ham. Hvor jeg synes du skal sige det. Men indtil du siger din rigtige alder så bare prøv at holde dig anonym

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Hej
nu vil jeg også prøve at hjælpe dig

Du skal ikke være bange for at sige sandheden fir hvid han også kan lide dig vil det ingen betydning ha men hvis han selv finder ud af det vil han måske blive sur over at du ikke fortalte sandheden og det kan ha STOR betydning forde så kan han følge han ikke kan stole på dig og hvis han bliver sur over at du løj med din alder så giv ham tid og forklar ham det nå han er faldet lidt ned altså at du løj forde du tror han ikke vil være sammen med dig forde du er 13 og
Det med at du bliver jaloux betyder bare at du godt kan lide ham og efter du har fortalt du er 13 så bliv ved med at være dig selv og du SKAL sige det ansigt til ansigt

Indsendt af: Anonymous, Dreng 13 år

sig det til ham og få det overstaet.

Indsendt af: Dsen, Pige 15 år

Jeg tror du kan blive nødt til at sige sandheden for at det ikke bliver værre, men sig måske samtidig at du er rigtig ked af at du gjorde, men du var bange for at han ikke kunne lide dig. Ja så kort sagt, fortæl sandheden, hele sandheden.

Håber det hjalp dig lidt på vej❤️

Indsendt af: JK., Pige 12 år

Hej. Jeg forstår din situation da jeg er 12, og har haft noget med en på 17. Jeg ligner bestemt hellere ikke en på 12, men han vidste dog jeg var det. Hvis du ikke fortæller ham du er 13, kan det gå galt. Når du er 15, er du klar til flere ting end du er i din rigtige alder. Du siger du har følelser for ham? Det er helt okay. Den eneste grund til du ikke føler det er det, er fordi at samfundet finder det dybt underligt, og derfor er det åbenbart forkert for nogle mennesker. Jeg synes det er mega sejt du skriver herinde, for det kan være svært at snakke om. Men hvis han virkelig elsker dig, ville han også gøre det uanset alder. Og så er det ikke det værd, og i burde måske komme videre.
Knus, håber du får det bedre.

Indsendt af: Tøsen, Pige 15 år

Hvis han ikke vil væres sammen med dig efter du har sagt du er 13 så er han ikke det værd

Indsendt af: Jasm1586, Pige 13 år

Jeg syntes at du skal tage det stille og rogeligt og fortælle ham det på et nogen Lunde godt tids punkt også selvom at der ikke er mange gode tidspunkter men vis at du siger det stille og rogeligt til ham så tror jeg at han vil forstå dig og ikke gå fra dig

Indsendt af: AhaNo, Pige 14 år

Jeg synes selv personligt, sandheden er bedst, selvom det nok virker umuligt. Og hvis han ikke vil, pga. den seksuelle lav alder, så lad være. Du skal ikke bruge din tid på en, så kan man godt gætte sig lidt til hvad det var han måske ville.

Indsendt af: Hej jeg hjælper dig , Pige 13 år

Hej ! Jeg forstår dig godt men jeg synes du skal fortælle ham sandheden. Første begynd med søde ord og sig at " jeg løj for dig jeg håber du ville være min ven og ville tilgive mig men jeg er 13 år gammel" drenge er dumme nogen gange men de tilgiver meget hurtig. Hvis han elsker dig så tilgiver han dig. Det er bedst at han får sandheden fra dig en ander... Hvis han opdager at du løj og du ikke har sagt sandheden så tror jeg ikke det ville gå godt ?

Indsendt af: Anonymous, Pige 15 år

Tro mig jeg har gjordt det samme flere gange.
Men hvis jeg skal være ærlig, er det ik løsningen at lyve over for ham, han må jo også forstår at det var dig han kunne lide, og ikke din alder

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Det er aldrig godt at udgive sig for noget man ikke er! Stop nu inden det er forsendt!!

Indsendt af: denfantastisker..., Pige 13 år

Jeg forstår din situation, men jeg har nogle gode og nogle dårlige ting jeg vil forklare om hvordan jeg ser på dit forhold + råd.

Det "dårlige":

Sex. Husk på at det er ulovligt at have sex med ham hvis han er over 15 og du er under, eller omvendt. Det er ikke fordi jeg nødvændigvis fornemmer at det er det du vil, men det er altid godt at huske på, for hvis han syntes at du er 15 kan han måske begynde at bage på dig.

Og så er det det med at lyve. Du fortæller jo selv at du ved at det er dårligt at lyve, men jeg ved ikke hvor stor en rolle det har at gøre for dig, det må du selv om. Men husk at det er aldrig godt at lyve for ham, et eksempel kunne jo være hvis det sker at han vil have sex med dig (som jeg jo også skriver ovenover)

Det "gode":

At du udtrykker dig for at du kan lide ham er jo dejligt. Du siger også at du ikke vil lyve for ham, og der syntes jeg at du har fuldstændig ret.
Jeg syntes med at du kan begynde med at fortælle ham din rigtige alder, for på den måde ville det måske nemmere at se hvor i var på vej hen.

Indsendt af: B.s. M., Pige

Hej jeg hedder b. jeg syntes at du skal spørge ham hvad han føler for dig og spørge om han er ligeglad med alders forskel. Ves han siger ja til alle spørgesmålene så sig sandheden Jeg er 11 jeg ligner en på 13-14 år men det er jeg ikke min krop udvikler sig meget jeg er meget ked af det folk mobber mig med at jeg er tyk og at jeg er en fyldt ble og sådan noget ves

Indsendt af: Leah, Pige 17 år

heyo, har været i præcis samme situation som dig, bortset fra at ham her var 20, og jeg var 14... Jeg havde fortalt ham at jeg var 15, og det havde han det helt fint med.
(skal lige siges at han altså bor i usa, og at jeg er 17 nu)
Nå, men jeg fik endelig nosserne til at fortælle ham det, og han sagde slet ikke noget til det ;)
Han lavede godt nok lidt sjov med det og sådan, men ellers tog han det meget pænt. Der skete så efterfølgende noget, der så gør at vi ikke er sammen mere, men vi er stadig meget gode venner, og støtter hinanden 100% i vores liv.
Hvis jeg var dig, ville jeg sige yolo og gøre det. Det kan godt være at det hele virker mega sukkersødt lige nu, men på et eller andet tidspunkt vil der komme noget i vejen for jer. Det kan ikke fungere når du er 13 og han er 18, men fortæl ham det, og vent og se. Det er ikke rart at gå rundt og lyve.

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?