3

lod som jeg var en anden på nettet

Pige år

jeg var på omegel og så var det en mand der spurgte hvor gammel jeg var og jeg sage 16 og så spurgte han hvad jeg hed og så sage jeg sofie som ikke er mit rigtige navn

 

og så viste han mig sin diller/pik

 

hvad skal jeg gøre

Indsendt af: DiabetesFrede , Dreng 20 år

Halløjsa pige på 16?

Et godt råd til dig, er bare at glemme det. På de forskellige video chat sider vil man finde en masse fyrer og piger, der har en tendens til at vise alt og alle det de har mellem benene. Hvorfor folk gør sådan noget kan jeg ikke svare dig på, måske fordi de mangler respekt for andre? Jeg ved det virkelig ikke.

Du skal bare lade være med at tage det så tungt, det er et kønsorgan, du har set, og hvis du ikke allerede har set et i seksual undervisningen i skolen, så kommer det nok inden længe.

Fortsat god dag.
M.v.h.
DiabetesFrede.

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

Mit råd er også bare at glemme det. Bloker ham der sendte det, og så sker der ikke mere. Jeg har selv prøvet det et par gange.

Indsendt af: #1, Pige 16 år

Hejsa.
Jeg synes også, at du bare skal glemme det. Der er desværre mange mennesker, der er så respektløse osv. på Internettet. Du kommer nok til at se kønsorganer RIGTIG MANGE gange i fremtiden. Det er SUPER svært at undgå, hvis det overhovedet er muligt. Bare lad være med selv at opsøge det, så skal det nok gå. Og du skal ikke føle skyld over det. Det er ikke din skyld, at ham manden viste dig så meget. Men du kan tale med dine forældre eller en søskende om det, hvis du gerne vil have det afklaret.
Mvh. #1.

Har du vist dig nøgen eller let påklædt nettet?