9

Jeg må ikke gå til ridning

år

Hej folkens...

 

Jeg er en pige på 14 år der starter i 8. Her efter ferien.

Jeg elsker virkelig heste, og vil rigtig gerne gå til ridning. Min bedste veninde går til ridning, og har gjort det i mange år. Jeg har også redet på heste før, her d. 26 juni var jeg ude og ride i skoven med min veninde. Vi skridtede, travede og galoperende, men da jeg kom hjem og fortalte min mor om det, blev hun rigtig sur pga jeg havde galloperet.

Hun er selv rigtig bange for heste, og skal altid fortælle om alle de skader man kan få, og er i det hele taget meget negativt indstillet overfor det.

 

Jeg har før spurgt om jeg må gå til ridning, men det må jeg overhovedet ikke. Jeg er virkelig ulykkelig, og ved slet ikke hvad jeg skal gøre, og tvivler lidt på at jeg kan få hende overtalt. Hvis hun bare ville indse hvor mange der IKKE kommer til skade ?

 

Please hjælp mig! Kh en meget ulykkelig pige.

Indsendt af: Anonym

Hej jeg er en pige på 12 år som selv rider og det har jeg gjort siden jeg var 3 1/2. Måske kunne du tage din mor med ud og se din veninde ride så din mor kan se at det ikke er så farligt som hun tror. Du kunne også hører din mor hvorfor du ikke må starte til ridning og hvorfor hun syntes det er så farligt det kunne måske være at hvis hun så din veninde at hun ombestemte sig. Ved ikke om det kan hjælpe dig men det håber jeg;-)

Indsendt af: M

Hej jeg kan godt forstå du er kedatte men jeg har været så heldig at min mor elskede heste men min venindes mor var også sådan så det er klart du er kedatte
Men måske kunne du spørge hende om i ikke kunne lave noget sammen en af dagene og så tag ned og se nogle ride og snakke med ridelæren fxs også lade ride foran dig bare ikke galop men skrid og måske trav anskaf dig udstyr måske også en sikker heks vest. Og snak med din veninde om det.

Indsendt af: lol

prøv at sig til hende at alle sport er farlige men at ridning er sikkert når man har styr på det. der var det samme med mig

Indsendt af: Ha=hjælper alle

Som de andre også skrev, prøv at få din mor til at din veninde ride (med hjelm og vest så hun ved du er sikker) hun behøves ikke at nærme sog bare se.

Indsendt af: Chalote

hej , je ha sam problemm. je si til mor , hey, lad mi gå til ridnen! men de lytte ikkee... ;(((((

min mor sier at man kan kome til skad, men je er meget forsikti :)))))), men stadi væk må jeg ik ;(((((((((((((((((.

Indsendt af: Lexi

Hejsa! :)
Jeg syndes helt klart at du skal ha' lov til at ride, hvis det er det du vil. Så her er min ide' til hvad du kan gøre.
Jeg syndes du skal få din mor til at går med til at du må starte til ridning, og fortælle hende at der gerne må være betingelser fx. At du ikke må galopere før du har helt styr på det. Du kunne måske også få hende til at snakke med ridelæren omkring sikkerheden, nogen gange hjælper det at få en anden voksen ind over (det kender jeg alt til)
Håber virkelig at du får lov, det virker somon du virkelig brænder for det! :)
Knus en anden 14 årig pige...

Indsendt af: LOL

Det kunne være en ide at se nogle ride, også se om SU må skridte dem af

Indsendt af: hjælp12345678910

hej hesteglade pige
det er helt fantastisk at have en passion man elsker og brænder for. At du er så optaget af heste og ridning gør din vilje rigtig stor, og din mor kan (undskyld) ikke være bekendt ikke at lade dig udleve din passion. Eftersom hun har gjordt det klart for dig hvor farlig ridesporten er, er du muligvis mere opmærksom på det og lægger mere mærke til det - det er jo godt - prøv at tale grundligt med din mor om passionen, hvad ridning indebærer og hvorfor du gerne vil ride. tag din mor med ud på en rideskole og lad hende tale med en ridelærer og tag hende med til dine første ridelektioner. overbevis hende om at ridning ikke altid er farligt men smukt og lad hende komme med ind i din hesteverden.

Indsendt af: Anonym

hej jeg er en pige på din alder <3
jeg harmin egen hest <3
jeg forstår godt du er træt af at du ikke må ride men ta din mor med ud til din veninde sæt dg så op på hesten og vis du godt kan finde ud af at ride
hendes frygt for heste skal ikke gå ud over dig <3
sig til hende at du altid passer på når du er ved hestene
hun har ingen grund til at blive sur over du har galoperet det syntes jeg ihvertfalde ikke er okay