18

Må jeg godt sige fra?

år

Hej Alle der ser dette! Jeg har app'en "Tinder" hvor man kan matche med en masse drenge.

Jeg er så begyndt at skrive med den her dreng, og han er virkelig sød. Vi er venner på snap, og så spurgte han om jeg ville sende et billede af min røv. Jeg skrev nej 2-3 gange.

Så sagde han at hvis jeg gjorde det ville han sende et billede af hans mave. Han ville ikke tage svaret nej så jeg sagde ja. Men jeg tør ikke! Har hørt så mange dumme historier om folk der fortryder fordi drenge tar' screenshots.

Han har sendt mig en snap nu. Har ikke set den fordi så kan han se det. Vil virkelig gerne skrive mere med ham men vil ikke sende nøgenbilleder. Men nu har jeg lovet det? Hvad gør jeg?

Indsendt af: -.-

Du skal ikke gøre det! Han skrev at han ville have et billede af din røv? Så tænker jeg bare at det betyder at han ikke vil have dig men bare din krop. Jeg har været ude for det før og der sendte jeg billedet. Han tog selvfølgelig et screenshot.
Jeg synes bare at du skal blokere ham også selvom du synes han virker sød

Indsendt af: Emil373b

Hej med dig! Jeg ville helt klart sige at du skal lade være med at sende nøgenbilleder til ham. Når en dreng "tvinger" en til at sende nøgenbilleder, så er han helt klart ikke værd at skrive med. Du har ret til at skifte mening, og det må han acceptere. Hvis man skal sende nøgenbilleder skal det være til en kæreste man stoler på. M.v.h Emil

Indsendt af: Anonym

Hej. Jeg har selv været ude for at en dreng også ville have billeder. Vi havde været kærester i ca 5 måneder, men det var et langdistance forhold så efter nogen måneder ville han gerne have nogen billeder. Jeg ville ikke miste min kæreste på det tidspunkt og valgte derfor at gøre det. Efter nogen måneder slog vi op. Da vi slog op, truede han mig med at sende de billeder til hans venner og mine. jeg blev rigtig bange, og derfor synes jeg ikke du skal gøre det. Jeg var heller ikke særlig tryg ved at sende billederne. Det var noget af det værste jeg nogensinde har gjort og det kommer bare til ramme dig igen. ting bliver aldrig slettet fra de sociale medier.
håber du kan bruge mine ord :)

Indsendt af: rrr_23

Nogen gange laver drenge bare sjov, fordi de vil se hvem der kan få flest billeder. Prøv at få ham til at få dårlig samvittighed over at han prøver at udnytte andre. Jeg syntes du skal overveje om han virkelig er det værd. Håber du kan bruge rådet.

Indsendt af: Hende_Ea_

Hvis du gør det kan han tage et screenshot og bruge det til alt muligt. Så nej ikke gør det!

Indsendt af: Nino0051

Jeg synes det er tarveligt af ham at han ikke modtager et nej med et smil på munden hvis du ikke har det godt med det så lad være der står ikke i loven at du skal sende et billede af din røv

Indsendt af: Anonym

Bar gør det der sker ikke noget andet end han viser det til sine venner og spiller den af

Indsendt af: Anonym

Sig til ham at hvis i skal snakke sammen så skal det ikke være sexuelt

Indsendt af: Anonym

Du må helt klar sige nej, det er ikke en god ide at sende billeder som du ikke vil have folk kan se fordi intet på nettet er privat så hvis du skulle sende noget så du skulle være klar til at alle ville kunne se det. mit råd er at altid sige ne om du har lyst til at sende det eller ej.

Indsendt af: Anonym

[q="7"]Bar gør det der sker ikke noget andet end han viser det til sine venner og spiller den af[/q]

Der kan ske meget mere end at han gør de ting du skriver, han kunne tvinge hende til at sende flere eller han lægger den på nettet Osv...

Indsendt af: Stubberup13

Jeg synes du ska' blokere ham!

Indsendt af: Anonym

Hej. Mig bedste råd vil nok være at du ikke skal gøre det, da det er meget risikabelt! Det er selvfølgelig helt dit eget valg, det er bare vigtigt at du ved hvad risikoen er. Jeg gjorde engang noget meget dumt. Jeg mødte en dreng over internettet engang på en chat-side hvor han skrev "nogle der vil snappe frækt" jeg var ikke så gammel der og ville meget gerne udforske forskellige ting. Så jeg fik så added ham på snapchat, hvor jeg så skrev "Hej" han bad mig så derefter at sende et billede af min røv. Jeg sendte et billede at min røv(med shorts på). Han screenshoutet billedet. Han sendte en ny snap hvor der der stod at jeg skulle sende et billede af min tissekone, hvor jeg så sagde at det ville jeg ikke. Han sagde at vægavis ikke jeg gjorde det ville han ligge billedet fra før på nettet. Jeg gik fuldstændig i panik! Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, jeg valgte så bare at slette ham, og har heldigvis aldrig hørt fra ham siden?

Nu har du hørt min historie, så du ved hvad du måske kunne ende ud i. Det er vigtigt at du lytter til dig selv her! Spørg dig selv: "er det virkelig det værd at tage den store risiko, for en person du aldrig har mødt?" Og hvis du så siger nej, hvad er det værste der kan ske? Han har jo ikke rigtig noget på dig. Måske er han heller ikke den rigtige for dig? Det lyder meget som om at du vil have et kærligt forhold, hvor det lidt mere lyder somom at han lidt bare er ude efter nøgenbilleder osv. Det lyder hårdt men måske bliver du lidt nød til at se det i øjnene? Og hvis det så ikke lige er ham der Er den rette så findes der mange flere drenge derude, bare rolig du skal nok finde den rigtige en dag!

Jeg håber du kunne bruge det til noget - HUSK lyt til dig selv:)

Indsendt af: Anonym

Jeg synes at du har gjort det rigtige og svare nej til ham. For hvis du ikke vil det så skal bare sige det

Indsendt af: Jassemuzz

Du skal ikke gøre det du kommer virkelig til at fortryde det for jeg har selv prøvet det

Indsendt af: Din rådgiver

Hejsa. Jeg er enige med de fleste af dem, der har skrevet. Jeg synes heller ikke, at du skal gøre det. Det er ondt og tarveligt af ham, at han vil have dig til at sende det billede til ham. Især det, at han presser dig til at gøre det. Du kan helt sikkert finde en, der er bedre end ham. Og du kender ham jo slet ikke. Du kan jo prøve at spørge ham om han vil sende et nøgenbillede af sig selv, hvis det altså ikke er ulovligt. Hvis det er det, så kan du vel melde ham til politiet. Du kan også bar prøve at skrive noget til ham i stil af: "Ville du selv sende et billede af din røv, hvis du blev spurgt af en fremmed person? Jeg vil i hvert fald ikke, så du kan godt glemme alt om, at jeg skulle gøre det."
Du kunne selvfølgelig også bare sende et billede af din bagdel, hvor du har tøj på. Så har du vel gjordt det han bad dig om. Du skal bare huske, at stort set intet på internettet er privat, og at det aldrig rigtigt vil blive slettet, når først det er på nettet.
Det var mine bedste råd.
Jeg håber, at der kan bruges. ?

Indsendt af: Anonym

Det skal du ikke gøre han kan være pædofil eller noget så mit råd er ikke og skrive til ham mere find en anden en der er mange lækre drenge

Indsendt af: N

Gør det! Du skal bare tage billede med bukser på. Og derefter, hvis du føler dig utilpas ved at skrive, snappe med ham. Så blokerer ham, på alt! vær sikker på at du ikke vil i kontakt med ham igen.
Eller hvis du stadig gerne vil skrive med ham. Kan du måske gøre det fulstændig klart hvad der går over dine grænser.

Indsendt af: Anonymmmmm

Har selv været ude for at en dreng tog et screenshot. Husk, han kan sagtens bruge en anden app til at screenshotte det, så du ikke kan se det, og derfor sige at han ikke har taget et screenshot. Det var jeg nemlig ude for.
Du behøver ikke blokere ham, kun hvis han virkelig bliver ved, men sig fra.

Hvor afhængig er du af din telefon?