10

Min bedste veninde er ved at blive kærester med min storebror

Pige 14 år

Hey, står i en mærkelig situation fordi min bedste vendinde er ved at blive kærester med min storebror.

 

Jeg fandt ud af at de havde skrevet og snappet sammen i 3 dage på daværende tidspunkt.
Det var nytårsaften og jeg havde 2 vendinder på besøg og min sb havde 1 på besøg.

 

Vi havde hygget alle sammen hele aften/natten og da haft lidt kørende. Men da vi alle skulle sove skulle vi åbenbart sove 5 mennesker i min seng!! Min sb og min bv lå ved siden af hinanden (ved siden af mig). Jeg kunne høre de lå og kyssede ved siden af mig. Det var vildt mærkeligt!
dagen efter snappede de helt vildt sammen og de snakkede om at finde en dag osv.

 

Jeg har en rigtig mærkelig følelse med det fordi det er min bv og sb. Jeg ville slet ikke kunne forestillle mig hvis hun besøgte ham mens jeg var der.

Min bv og jeg havde snakket frem og tilbage om at det ville være mærkeligt hvis de kom sammen. men det virker bare som om at hun siger det lidt for at sige det. Hun presser jo også selv på!

Jeg har tænkt meget på det og er kommet halvt frem til at jeg bare ønsker at hun er glad og det er det vigtigste! men har det stadig meget stramt med det!
 

 

Hvordan ville du reagere hvis det var din bedste ven/veninde der havde noget ned din storebror/storesøster eller du havde noget sammen med din søsters/brors ven/vendinde eller at du havde noget med din bedste ven/venindes bror/søster
 

 

Hilsen den forvirede!

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Heii.
Vi er to piger der forstår dig rigtig dybt.
Det ka' virkelig være svært når der er to menesker du elsker rigtig dybt, Finder kærlighed;)
Det er godt du også tænker på din bv og sb.
Vi syntes det ville være en god ide at prøve at tage en snak med dem, det behøves ik' at være en samtale med begge på samme tid, det ka også være din mor og far, en anden veninde eller en anden familie medlem<3

Vi håber det kunne hjælpe dig<3

Hilsen De 2 piger<3
(Skriv gerne tilbage<3)

Indsendt af: brorsøsforhold, Pige 15 år

snak med din bror. du kan også se det på den lyse side måske kan du blive tættere med din bror altså bedre venner hvis du forstår altså hvis de kommer sammen. ulempen med at de kommer sammen er hvis de går fra hinanden mister du din veninde

Indsendt af: swagpigen1999, Pige 17 år

Heej!!
Tror ik du skal tænke så meget over det, men bare prøv at håbe på det bedste for dem♡♡
Knus pigen der kender en del til det med forhold!!

Indsendt af: sarah, Pige 16 år

Hej søde
Kan godt se det er et problem for dig, da pigen er din bedste veninde. Ét af problemerne med de to, der kommer sammen, kan være at du vil eller kan komme til at føle dig overset. Hun er jo trods alt din veninde, og det var dermed sikkert nok dig, som hun kendte først. Et andet af problemerne er, hvis der sker noget mellem dem. Jeg kender ikke din bror, og ved ikke hvad han kan finde på (eller hvad hun kan finde på, for den sags skyld.) Men hvis man evt forestiller sig, at han var hende utro og knuste hendes hjerte fuldstændig - hvordan reagerer man så lige?
Jeg synes du skal vente og se, indtil de måske kommer sammen. Hvis de gør, burde du måske tage en snak med dem, og fortælle dem at du synes det er træls, hvis hun bliver kærestekedelig og dermed kun er sammen med ham, når hun er hjemme ved dig.
Oveni det, så har jeg prøvet det før - og det kan være MEGET træls, med alle de informationer din bedste veninde kan give dig, om din bror for at sige det på den måde......
Men ja, held og lykke med det fremover, jeg håber virkeligt du er okay og at det ikke går dig for meget på
knus

Indsendt af: TheHumanBeing :3, Pige 13 år

Heej :-)
Jeg faldt over et svar, hvor en havde skrevet at du ville miste din veninde hvis de blev kærester og så slår op. Jeg tror personligt ikke selv at du ville miste din veninde, men hvis nu at det var noget du tog til dig, synes jeg at du burde få snakket med en om det (fx din veninde, din bror, dine forældre, eller en anden du føler dig "tryg" hos).

Jeg har fuldt respekt for andres svar og idéer, så jeg håber ikke at nogen føler sig provokerede over mit svar.
Jeg ønsker dig alt det bedste, og jeg er sikker på at dit "problem" nok skal "løse" sig. ;-)

Indsendt af: Melanie , Pige 14 år

Først og fremmest snak med din veninde om hvordan du føler med det. Prøv evt. At stille hende i samme situation og fortæl hende at du er bange for at blive "glemt" ☺️☺️

Indsendt af: Emme0465, Pige 10 år

Hej den forvirrede.
Jeg kan godt forstå,at det er en mærkelig situation du står i her lige nu. Hvis min bedste drenge ven, var sammen med min søster ville det også være virkelig mærkeligt for mig. Det med at hvis din veninde tager hjem til dig for at besøge din storebror, er ikke rigtig et stort problem-du skal bare spørge om du må være sammen med dem, det er jo trosalt din bv og sb vi snakker om. Jeg synes det er godt at du vil din bv det bedste-så lad hende være sammen med din sb. Livet skal ikke være helt perfekt-der skal være noget pinligt engang imellem.

Indsendt af: Anonymous, Pige 9 år

Hej.
Jeg er en pige på 9 år.
Du skal sige sandheden det er svært men det hjælper at få det ud. Sig det en ad gangen kh pigen på 9 år.

Indsendt af: Kbh247, Dreng 13 år

Hej
Er en dreng på 13 år som også engang var forelsket i min bedste vens storesøster, kan totalt godt forstå du er bekymret, jeg tænkte over det og fandt ud af det med mig selv at jeg bare skulle droppe det men du sidder ikke i samme sitiutation... Livet går videre ligemeget hvad og det har jeg brugt alt for meget tid på at respektere, slf vil der være nogle akavede sitiutationer... Jeg ville sige du skulle prøve at se hvad der sker, altser ikke mange forhold idag holder for evigt. Vis denne veninde virkelig betyder meget for dig syntes jeg du skal prøve dig frem, det vigtigste er at du holder jeres venskab igang

Ved ikke om du kunne bruge det man vil slf også være til hjælp en anden gang vis du har brug for det??

Indsendt af: pigen der hjælper, Pige 14 år

Hej, jeg kan godt forstå det er en lidt akavet/underlig situation. Men prøv at få det bedste ud af det, og altså det er jo ikke fordi at de skal giftes og leve til deres dages ende sammen. Bare få det bedste ud af den periode hvor de er sammen. Og så kan du læse en bog der hedder Noula, for hende sker der præcis det samme. Men prøv at finde inspiretion til hvordan du kan tackle det ved hjælp af bogen :)