3

Min bedste veninde svigtede mig igen

Pige 15 år

Hej BB.

 

Jeg er er pige på 15 år. Jeg lider af angst og har gjordt det i 3 år nu... Nu til sagen.

Jeg havde valgfag hvor at jeg skulle være sammen med min bedste veninde. Der var blevet lavet nye hold så mine andre veninder var ikke længere på holdet. Min bedste veninde fik nogle af hendes andre veninder over på vores hold.

 

Hele første halvår har jeg sagt til en af mine andre veninder at vi desværre ikke kunne være sammen fordi jeg skulle være sammen med A (min bedste veninde) A havde forslået at vi skulle være sammen hele året. Jeg var lidt imod denne aftale fordi at det er lang tid at have en aftale.

 

Da 2. Halvår starter spørger A mig om vi kan lave en undtagelse sådan at hun er sammen med en af sine andre veninder.

Jeg bliver super ked af det fordi at jeg har angst reagere jeg kraftigere end andre vil gøre. Jeg fortæller hende at jeg bliver ked fordi at jeg har været sammen med hende hele første halvår trods min anden veninde har spurgt hver gang og nu dropper hun mig.

 

Vi har ikke snakket sammen siden. Hver gang hun går forbi mig kigger hun ned i jorden selvom at jeg smiler til hende. Jeg skrev til hende for en uge siden, hvor hun svare "synes vi er vokset fra hinanden" det knuser mit hjerte.

 

Hun betød virkelig alt. Hun har givet mig meget, lært mig meget, men også gjordt mig utrolig ked af det.. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre please hjælp mig?

Hilsen en knust pige på 15

Indsendt af: Seje julia, Pige 19 år

Hej
Efter jeg har læst din brev, kan jeg tydeligt huske de situationer i den alder.
Jeg synes at du skal prøve at se de andre piger, og blive venner med dem. Det er aldrig en god ide kun at holde sig til en person.
Hvis hun er sådan en god veninde skal hun nok komme tilbage, tag en snak med hende og sig at du er ked af situationen. Du kan fx, sige at du ønsker at i skal være venner, men at i ikke behøver at ses hverdag og hele tiden.
Håber at du får god vind på din vej

Indsendt af: swag signe, Pige 12 år

en måde der kan hjælpe med at blive mere populær i klassen og så få flere venner kan være at du finder din egen ting .......gør dig unik

Indsendt af: Louteas, Pige 14 år

Jeg forstår dig virkelig godt. Der findes ikke noget værre end at miste venner. Jeg synes du skal prøve at snakke med hende den anden, som har prøvet at være sammen med dig det sidste halvår, og så skal du åbne dig for hende. Du kunne evt. vise hende det du har skrevet herind. Sige undskyld for at du ikke har snakket rigtig med hende. Spørge om I kunne starte forfra. Det kan være super svært. Måske kunne du også vise A det du har skrevet herind? Jeg håber virkelig du for det bedre, og finder ud af det. <3

Forelsket i den samme - hvad gør man?