6

Min far er død?

Pige år

Hej! Jeg er en pige på 14 år som mistede min far som 11 årlig.

Trods det er et stykke tid siden græder jeg hver aften fordi jeg savner ham så meget.

 

Jeg er så heldig at havde mødt en rigtig sød fyr som jeg har noget med, som har en død mor, så er self. rigtig heldig at havde ham.

Selvom jeg er virkelig glad for ham og det gør mig gladere i min hverdag, hjælper det ikke på at jeg savner ham så meget. Man kan måske snakke om lidt for meget?
 

Mine spørgsmål komme her:

-Skal jeg snakke med noget omkring det? (mine forældre ved det ikke)

-Er jeg i sorg eller er der flere ting der kan stå i vejen?

-Kan jeg blive glad igen?
 

Hilsen pigen som er super ked af sin fars død og er virkelig forvirret.

Indsendt af: Anonym pige på 13, Pige 13 år

Hej pige på 14 år
Jeg kan godt forstå det med din far, og det er supergodt at du har fået dig en kæreste som ihvertfald forstår dig. Jeg tænker lidt at du sikkert er kommet i puberteten, og mange tanker flyver rundt. Mine egne efaringer er at jeg kommer til at tænke mere på tingene, og som jeg forstår er du begyndt at tænke mere over det her på det seneste. Jeg syntes at du skal snakke med nogen om det. Der findes måske nogen støttegrupper hvis du er til det. Altså man bliver måske aldrig helt glad når ens far er død, men jeg er sikker på at din far ville have ønsket at du var glad og havde et godt liv. Jeg tror måske at jeg ville finde noget jeg virkelig interesserede mig for, så det måske kunne føre tankerne hen på noget andet.
Håber at det hjalp
Kh en anden pige

Indsendt af: Anonymous, Pige 13 år

hej det er meget trist jeg syndtes du skal snakke med dine forældre om det. kan meget godt forstå dig

Indsendt af: Easy, Pige 13 år

Jeg tænker at du skal snakke med din lærer eller mor men jeg synes faktis det ville være RIGTIG godt for dig hvis du nu opsøgte en psykolog ikke fordi der er noget galt med dig men det ville gøre dig gladere hvis du nu fik snakket ud og komme ud med alt og alle dine frustrationer i kan jo også snakke om andre ting der kan gøre dig på det ville være afslappende og måske bliver din mor måske lidt ked af det hvis i skal snakke om det tit

Indsendt af: Anonymous, Pige 14 år

Jeg har prøvet at snakke med lægen som sagde vi skulle opsøge psykolog, men uden held da de er meget svære at få fat i.

Min mor har haft strees i et godt stykke tid så vil ikke ha´ at hun også skal tænke på hvordan jeg har det.

Indsendt af: Anonymous, Pige 10 år

[q="2"]hej det er meget trist jeg syndtes du skal snakke med dine forældre om det. kan meget godt forstå dig[/q] gør som vi siger eller lade ver det er det eneste jeg kan byde dig

Indsendt af: Filuren, Pige 13 år

Hej pige på 14 år. Jeg synes det er så godt at du har en du har noget tilfælles med. det er dog trist det med din far... jeg synes måske du burde snakke med din lære eller med din mor hvis hun normalt forstår dine problemer. hvis du har en god veninde kan du også snakke med hende... men kun hvis du er sikker på at du kan stole på hende selvfølgelig.