3

Min Gamle Klasse

år

Det er nu to månder siden jeg flyttede skole...

 

Min gamle klasse drillede mig og først et år efter opdagede jeg at det var mobing. De drillede mig med at jeg var Hidler (er halv tysker) og med mit hår (er rød håret) de sidste to månder ca. I min gamle klasse var et rent mareridt. Men kort tid efter talte jeg med min klasse lærer og hun forslog at jeg flyttede over på nabo skolen...

 

Det gjorder jeg så, det var lidt underligt for de her drenge og piger har jo nærmest altid kendt hinanden.

Og jeg har lidt svært ved og finde en/flere venner. Og jeg er os bange for og få et "nej"

KH MIG

Indsendt af: Din Virtuelle Ven :)

Hej :)
Jeg flyttede fra Danmark til Sverige og havde det samme problem. Jeg flyttede til en international skole, da jeg ikke kunne svensk. Alle talte engelsk og var mega gode venner med hinanden, så det er ret svært is starten.
Efter du er blivet drillet og irriteret er din selvtillid sikkert helt nede, og det skal den ikke være! :) Det her er en ny start på alting, så bare glem det gamle.
Mit råd er:
Prøv at snak med nogle af dem, du syntes er flinke og har taget bedst imod dig. De vil sikkert gerne vide mere om dig og hvem du er :) Du kan komme i snak med dem ved at spørge dem om noget, fx. Hvad var det nu vi havde for til i morgen? Eller: Hvem tror i vinder kampen i morgen? ;)
Du skal slet ikke være bange for at få et "nej". Hvis nogle af dem ikke vil være sammen med dig, så er det deres valg. Hvem siger du har brug for dem? =)
Jeg kommer fra Rusland, og folk driller mig tit med det, selvom jeg OVERHOVEDET ingen indflydelse har på politik ;) (Rusland er ikke ligefrem elsket her for tiden). Hvis det med Hitler bliver taget op igen, kan du altid snakke med din klasselærer. Det var det jeg gjorde, og det hjalp! (De stoppede helt!)
Jeg håber du kunne bruge noget af det her, held og lykke :)

Indsendt af: Johanne

Hej :) Er ked af at høre at du blev mobbet, det er selvfølgelig aldrig rart, og det kan være svært at glemme...
Jeg har selv flyttet skole to gange, og det var MEGET hårdt i starten. Jeg græd hver aften, og jeg ville SÅ gerne tilbage til min gamle skole. (Jeg skiftede ikke skole frivilligt, vi skulle flytte) Der gik flere måneder før jeg havde accepteret at det var der jeg skulle være.
Jeg var meget åben og ærlig, og jeg var ligeglad hvad folk syntes om mig. Jeg var bare mig selv. Jeg gik hen til dem jeg synes virkede flinke, og så plabrede jeg bare løs om alt mellem himmel og jord (det er en god idé at komme med en masse skøre ideer). På den måde fik jeg mange forskellige typer veninder, og det var rart at kunne snakke med forskellige piger/drenge, og forskellige ting. Efter jeg havde gået 2 år på den skole, flyttede jeg hen til min nuværende skole. på min nuværende skole gjorde jeg præcist det samme, snakkede med alle jeg kunne komme i nærheden af, og ja, jeg var bare åben. Er en pige på 14, snart 15 år.

Indsendt af: Jens

Det er meget simpelt.
1. Hav god tøjstil og sæt håret ordentligt om morgenen (lyder egoistisk men tror mig, det virker)
2. Du skal finde en ven (gerne lidt populær) når du har fået vennen skal du snige dig ind på alle hans venner .... Og BOM så er du populær, har gode venner & score damerne.....EASY