5

Mig og min kæreste?!

Dreng 15 år

Hej BB
 

Jeg er en dreng på 15 år og jeg har et problem. Mig og mine kæreste har været sammen i et stykke tid nu og jeg er bare virkelig bange for at miste hende.

 

Før vi blev kærester skrev vi i et par uger sammen. Vi valgte så at blive kærester. Men nu er jeg bare ekstremt bange for at miste hende..

 

Er det fordi jeg bare er overbeskyttende, jaloux eller bare virkelig godt kan lide hende? Altså hun betyder alt for mig og hun er den sødeste pige jeg har mødt..
 

 

Hjælp!

Indsendt af: Pinvign , Pige 13 år

Jeg tror det er fordi du virkelig godt kan lide hende så kan man nemmelig godt blive lidt overbeskyttende osv men snak med hende om det, piger syntes normalt det er sdt når drenge er overbeskydtene eller jaloux:)

Indsendt af: WeKeepThisLoveI..., Dreng 15 år

Hejsa :)

Det er dejligt at have en man er rigtig glad for :) Og derfor bliver man naturlig bange for at miste denne person, sjovt nok fordi man er så glad for personen.

Hvis du gerne vil vide om du er for overbeskyttende, kan du prøve at spørge hende om hun synes at du er det? Måske lave et lille fnis, for at lade som om at det var for sjov.

Det er helt normalt (og sker langt de fleste gange) at man bliver jaloux når det gælder en man godt kan lide. Det er også sødt :) Men det er nok Ikke en god ide at sige at hun skal holde sig væk fra andre. Men du kan sige til hende at det går dig på hvis nu hun flirter eller snakker for meget med andre drenge, istedet for dig.

Men ihvertfald så hver ærlig og snak med hende :) Det er der aldrig noget galt i

Held og Lykke
-WeKeepThisLoveInAPhotograph

Indsendt af: Anonymous, Pige 16 år

Du skal bare hvad der sker. Hvis hun dropper dig for en anden hun elsker højere Er hun jo bare er værd at samle på. Jeg ved det kan være svært har selv prøvet lignende men det er stadig svært med en man elsker

Indsendt af: TheHelper, Pige 16 år

Jeg tror det er fordi at du holder så meget af hende, og har haft set på samme måde før.
Tænker på om du måske kunne fortælle hende det? Altså fortælle hende hvordan du har det? Måske forstår hun det og har det på samme måde? Jeg ville ihvertfald forstå det, og ved jo at jeg godt seæv kan have det på samme måde.
Og så bliver de piger glade når deres kæreste åbner op overfor en, i stedet for at holde ting for en selv. For så kan vi jo hjælpe.

så mit råd er helt klart at du kunne snakke med hende om hvordan du har det

Indsendt af: JAER JEG KAN HJÆLPE, Pige 13 år

Jeg har selv en kæreste og jeg er også bange for at miste ham nogle gange. Jeg er sikker på at hun stadig holder af dig. Du kan prøve at spørge hende og hvis ikke det hjælper kan du prøve at snakke med hende om det. Hun vil sikkert sige at hun stadig elsker dig og så tror på det

Håber det hjælper
Knus fra mig

Hvad er din mening om aldersforskel mellem kærester?